soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
το ίδιο έπαθα κι΄εγώ.....Είμαι super φαν της Latin και μαθαίνω μόνη μου ισπανικά γιατί λατρεύω αυτή τη γλώσσα,στα τραγούδια και σε οτιδήποτε την ακούω!!!!Καλώς σας βρήκα
το ίδιο έπαθα κι΄εγώ.....Είμαι super φαν της Latin και μαθαίνω μόνη μου ισπανικά γιατί λατρεύω αυτή τη γλώσσα,στα τραγούδια και σε οτιδήποτε την ακούω!!!!Καλώς σας βρήκα
τι τελεια ποσο εκατσες?εγω που ερωτευτικα την ζωη στο μπουενος αιρες ταιριαζω στο γρουπ ... ?
καλά να περάσεις. ήδη σου απάντησα με ιστορίες και για τα δυο.Χτες εκλεισα για Μεξικο-Κουβα!!! Καλως σας βρηκα!!!
Ρε παιδιά δε κατέχω και πολλά από κομπιούτερ....πριν μέρες έκανα μια ερώτηση και δε ξέρω αν την είδατε...αν ξέρετε πώς θα πάω πιο γρήγορα και πιο ανέξοδα Χιλή ;Συγκεκριμένα θέλω να πάω να δω ένα φίλο στο Πουέρτο Μοντ...Αλλά δε ξέρω τι παίζει...έχει πάει κάποιος από σας για να με διαφωτίσει ;
Επιβεβαιώνεις αυτά που έγραψα στην ιστορία μου 'Veracruz Mexico". νομίζω βρίσκονται στην παρ. "κοινωνικά" τη ιστορίας.Αφου χαιρετίσω όλους τους συμμετέχοντες στο γκρούπ,θα ήθελα να πω σε όσους αγαπάνε την Λατινική Αμερική,όταν την επισκέπτονται να προσπαθούν να γνωρίζουν τον απλό κόσμο να τον συναναστρέφονται.Μόνο έτσι θα καταλάβουν την κουλτούρα τη μουσική,τιε γεύσεις.Αλλά και κάτι ακόμα πιό σπουδαίο,την εικόνα,το θαυμασμό και τη λατρεία των ντοπιων για την Ελλάδα και τους Έλληνες.Μέσα στα 25 χρόνια που ταξιδεύω στην περιοχή,αυτο που με συγκλόνισε πιό πολύ από όλα ήταν η χάρη που μπυ ζήτησε μια δασκαλα ενός χωριού στην μέση του πουθενά.Να πάω στο σχολείο της
για να δουν οι μαθητές της ένα σπαρτιατη.