• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Λαική Δημοκρατία της Κορέας: Αρχίζει το Συνέδριο..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αρχίζει σήμερα το μεγαλύτερο Συνέδριο των τελευταίων 30 ετών στη ΛΔΚ.
οι φήμες φαίνεται να διαλύονται μια και σήμερα ήδη ανακοινώθηκε η επανεκλογή του Great Leader Kim Jong Il στη θέση του Γ. γραμματέα του Εργατικού κόμματος.
Χτες εν τω μεταξύ με την 0051 εντολή του Great Leader ανακοινώθηκαν στο στράτευμα 6 προαγωγές σε στρατηγό ανάμεσα σε άλλους του γιού του Kim Jong-un (27) και της αδελφής του Kim Kyong-hui (64).

Traveller

Member
Tα θλιβερά ανδρείκελα του Νοτιοκορεάτικου ιμπεριαλισμού και οι κίτρινοι παπαγάλοι τους προσπάθησαν για άλλη μια φορά να πετάξουν λάσπη στο δημοκρατικό συνέδριο του κόμματος και στον φυσικό ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας τον Κιμ Γιονγκ Ιλ... εις μάτην... έσπασαν ξανά τα μούτρα τους... ο "ετοιμοθάνατος" κατά δηλώσεις τους αρχηγός, μετά από μια μνημειώδη ομιλία που προκάλεσαι ρίγη ενθουσιασμού στους συνέδρους επανεξελέγει πανηγυρικά στη θέση του γενικού γραμματέα και μάλιστα με ποσοστά ρεκόρ, κάνοντας τα αργυρώνητους φερέφωνα να λουφάξουν...

Δεν σας κρύβω ότι όλο και πιο ελκυστική μου φαίνεται η ιδέα για ένα επαναληπτικό ταξίδι σε αυτή την τόσο γοητευτική χώρα... οι διαδικασίες για την απόκτηση της visa έχουν απλοποιηθεί και πιστεύω ότι τον επόμενο Αύγουστο θα μπορέσω να το πραγματοποιήσω συνδιάζοντας την επίσκεψη μου με την παρακολούθηση του υπερθεάματος του Arirang... όσοι πιστοί προσέλθετε...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με τι ποσοστό επικυρώθηκε η εκλογή του Μ.Η. (Μεγάλου Ηγέτη) ?
περιττή ερώτηση με προβοκατόρικη χροιά.

(από την επίσημη ανακοίνωση)
The conference solemnly declared internally and externally that Kim Jong Il was reelected as general secretary of the WPK with unanimous will and wishes of all the party members..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
πιστεύω ότι τον επόμενο Αύγουστο θα μπορέσω να το πραγματοποιήσω συνδιάζοντας την επίσκεψη μου με την παρακολούθηση του υπερθεάματος του Arirang... όσοι πιστοί προσέλθετε...
δηλώνω επίσημα συμμετοχή σ'αυτό το μεγάλο ταξίδι υπερπαραγωγή.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Και εγώ! Πολύ θα ήθελα να επισκεφθώ το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας του πλανήτη μας προτού κατταρεύσει και αυτό στην δικτατορία των καπιταλιστών. Αλλά, μπύρες έχει? ή τσάμπα θα ξεσυρθώ μέχρι εκεί κάτω? Γιατί αν δεν διαθέτει, θα πάω Σομαλία!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Και εγώ! Πολύ θα ήθελα να επισκεφθώ το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας του πλανήτη μας
προτείνω, προς αποφυγή σπαμ, οι δηλωσεις συμμετοχής να γίνονται με πμ στον εμπνευστη και πνευματικό καθοδηγητή της αποστολής, Traveller.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Το σκέπτομαι σοβαρά και εγώ!!
θα στείλω πμ στον στρατηγό μας!:shock:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Εννοείται ότι σε τέτοια υπερπαραγωγή και με τέτοιο tour leader είμαι μέσα κι εγώ! Το εννοώ, ε? Δύο Κιμ Γιονγκ μαζί, δεν το χάνω με τίποτα!

υ.γ.1 παρακαλώ πολύ, οι ειδικοί επί της εκστρατείας να μου προτείνουν πάραυτα επιμορφωτικά αναγνώσματα, σχετικά με τον τόπο προορισμού μας. Τα Άπαντα του Μ.Η., για παράδειγμα..πού να προλάβω 40 τόσες χιλιάδες τόμους, αλλά μια περιληψούλα θα την καταφέρω....
υ.γ. 2 επίσης, επιμορφωτικές ταινίες, εμβατήρια και θούριους.
υ.γ.3 Παρακαλώ πολύ τους διοργανωτές όπως ασχοληθούν με την ανεύρεση γκουρμέ τοπικών ταβερνείων. Να μη θρέφουμε μόνο το πνεύμα...
υ.γ. Αναμένω πρόγραμμα ταξιδιού...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα