• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΛΙΣΤΕΣ! ΛΙΣΤΕΣ! ΛΙΣΤΕΣ!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μην μου το θυμίζεις το Hurtigruten... ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει... το βίωσα τον περασμένο Σεπτέμβρη.... τρία μερόνυχτα με τον Kong Harald... από το Tromso στο Trondheim... πλήξη πλήξη πλήξη...
παρεπιμπτόντως..εγώ είχα πάει Bergen-Oslo με το πολύ μικρότερο και παλιότερο Narvik και δεν έπληξα ούτε λεπτό..δεν διασχίζουν ωκεανούς. έχεις το υπέροχο νορβηγικό σκηνικό..το παραθυράκι του tupolev είναι πιο ενδιαφέρον? και με λες ψώνιο..χα χα χα...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
4) must family προορισμός: AΦΡΙΚΗ για εθελοντική εργασία
Εδώ μάλλον παρασύρθηκαν από την διαφήμιση γνωστής γκοφρέτας που λέει:

"Παιδιά μου...αποφασίσαμε με την μητέρα σας να μετακομίσουμε μόνιμα στο ...Τσιμπουτσί!" :haha::haha::haha:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Ρε παίδες τόσο καλό φαγητό έχει η Κωνσταντινούπολη?
Ισως μλκεία οι λίστες αλλά έχω την αίσθηση οτι κάποιοι{Δευκαλιων}συμφωνούν με αυτό δηλαδή οτι στη Πόλη θα βρούμε ενα γαστρομαγειρικό παράδεισο.Δεν την έχω επισκεφτεί αλλά μου κάνει εντύπωση.

Δεν την εχεις επισκεφτει γιαυτο σου κανει εντυπωση...
Μια δοκιμη θα σε πεισει
Η Κωνσταντινουπολη ειναι και πολυ must γαστρονομικος προορισμός
εχει εκπληκτικα εστιατορια, συγκλονιστικα..
(δεν αναφερομαι στο φαγητο του δρομου, ουτε στις ταβερνες της Βεyoglu, μην κανετε το λαθος, αυτα δεν τρωγονται..)

GTS

Member
Ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω... αμφισβητεί κανείς ότι η Γροιλανδία , η Ανταρκτική και η μυθική Καμτσάτκα είναι adventure προορισμοί? Τώρα για το αν φτιάχνεται να πάει κάποιος εκεί είναι άλλο θέμα... είναι καθαρά θέμα προσωπικών επιλογών...
Φυσικά και δεν το αμφισβητούμε αυτό....αλλά το να μας τα σερβίρουν ως τοπ, ε, πάει πολύ....εντάσσεται και αυτό στις κλασσικές π@π@ριές των λιστών.

Κόλλημα και αυτό με τη Καμτσάκα....μόνο ιεραπόστολοι έχουν πάει εκεί, υπάρχει και σχετικό (θεόπνευστο) βιβλίο αν ενδιαφέρεστε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom