giota1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- αλασκα και σκανδιναβια
ρε παιδια σκεφτομαι να ταξιδεψω με τον αντρα μου τον αυγουστο στο σαμουι για 7 μερες,ξερετε ποσο θα μου κοστισει?
Ωραία! Και αν το πάρω απόφαση να έρθω και εγώ Ταυλάνδη, τότε θα σας βρω εκεί! Χαχαχα!!!ωραία!!με αυτό που θά έρθεις πετάμε εμείς ! άφησε κανένα σημαδάκι σου να το βρούμε!!
426 ειναι/ηταν , αυτη η ασυναγωνιστη προσφορα , απλα μιας και ημουν στα γραφεια τους την Δευτερα , σε συζητηση που ειχα , με ενημερωναν πως οι θεσεις δραματικα μειωνονται ωρα με την ωρα ...Αν προλάβεις την προσφορά της Emirates, γύρω στα 450 θα είναι τα αεροπορικά μέχρι Μπαγκόκ.
ασχετο ,ΥΓ
Υπαρχει περιπτωση να μου "φανε" λεφτα οι Τουρκικες απο την ακυρωση ?
Μου ειπαν οτι θα μου επιστρεψουν πισω το ποσο που πληρωσα παρακρατωντας 100 ευρω ως penalty ..
Τα λεφτα θα γυρισουν στην πιστωτικη εντος 45 ημερων ....
Μπραβο με το καλο! Με την επιστροφη θελουμε εντυπωσεις28 μερες εμειναν ... πως περναει ο καιρος ....
Περιμενουμε εντυπωσεις,ιστοριες,φωτογραφιες,απο ΟΛΟΥΣ που θα πανε αυτο το διαστημα εκει......για να μας θυμισουν και μας τις πανεμορφες και τροπικες διακοπες που ειχαμε κανει παλιοτερα.Μπραβο με το καλο! Με την επιστροφη θελουμε εντυπωσεις
Έχω 2 κάρτες 32Gb με την ψηφιακή μου μηχανή κενές και θα γεμίσουν οπωσδήποτε!!Περιμενουμε εντυπωσεις,ιστοριες,φωτογραφιες,απο ΟΛΟΥΣ που θα πανε αυτο το διαστημα εκει......για να μας θυμισουν και μας τις πανεμορφες και τροπικες διακοπες που ειχαμε κανει παλιοτερα.
:snorkel: