• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Κoh Samui η Αφορμη ... Αιτια το παθος για ταξιδια ...

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
ρε παιδια σκεφτομαι να ταξιδεψω με τον αντρα μου τον αυγουστο στο σαμουι για 7 μερες,ξερετε ποσο θα μου κοστισει?

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αν προλάβεις την προσφορά της Emirates, γύρω στα 450 θα είναι τα αεροπορικά μέχρι Μπαγκόκ. Άλλα 100-150 η πτήση για Σαμούι.
Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το τι ζητάς στο ταξίδι σου. Στην Ταϊλάνδη μπορείς να βρεις δωμάτιο απλό και καθαρό με 10 ευρώ τη βραδιά ή να δώσεις 200 ευρώ για δωμάτιο-υπερπαραγωγή. Για φαγητό υπολόγισε από 3 ευρώ το άτομο για φαγητό στο δρόμο μέχρι σκασμού ή μέχρι 8-10 ευρώ στα πιο σούπερ εστιατόρια.
Δες σε αυτό το thread από την αρχή την συζήτηση, πες μας λίγο για τι ψάχνεις και εδώ είμαστε πάλι....

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
Αν προλάβεις την προσφορά της Emirates, γύρω στα 450 θα είναι τα αεροπορικά μέχρι Μπαγκόκ.
426 ειναι/ηταν , αυτη η ασυναγωνιστη προσφορα , απλα μιας και ημουν στα γραφεια τους την Δευτερα , σε συζητηση που ειχα , με ενημερωναν πως οι θεσεις δραματικα μειωνονται ωρα με την ωρα ...

αν εχουν μεινει καποιες πλεον , θα ειναι με πολυωρες πλεον stop over αναμονες ...

βεβαια , αυτο δεν λεει κατι , γιατι μπορεις να οργανωσεις και ενα μινι stay στον stopover προορισμο σου (dubai , ως επι των πλειστων) ...

εγω απο μονος μου επελεξα , 17 ωρες αναμονη στο dubai (κατα την επιστροφη) για την transit πτηση με σκοπο μια διανυκτερευση εκει και μια πρωινη βολτα .....

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
28 μερες εμειναν ...

πως περναει ο καιρος ....:clap:

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
ΥΓ
Υπαρχει περιπτωση να μου "φανε" λεφτα οι Τουρκικες απο την ακυρωση ?
Μου ειπαν οτι θα μου επιστρεψουν πισω το ποσο που πληρωσα παρακρατωντας 100 ευρω ως penalty ..
Τα λεφτα θα γυρισουν στην πιστωτικη εντος 45 ημερων ....
ασχετο ,

τα λεφτα ακομη περιμενω να μου τα επιστρεψουν οι Turkish ... :mad:

(σημειωτεον , στο δευτερο ζευγαρι -ειχαμε κανει 2 ξεχωριστες κρατησεις- τα χρηματα εχουν ηδη επιστραφει )

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Μπραβο με το καλο! Με την επιστροφη θελουμε εντυπωσεις :)
Περιμενουμε εντυπωσεις,ιστοριες,φωτογραφιες,απο ΟΛΟΥΣ που θα πανε αυτο το διαστημα εκει......για να μας θυμισουν και μας τις πανεμορφες και τροπικες διακοπες που ειχαμε κανει παλιοτερα.
:surf1: :surf2: :snorkel:

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
βεβαιως παιδια ....

πληρες ημερολογιο θα κρατησω ...

ΥΓ Liquid image καμερα , για υποθαλλασιες ληψεις εν μεσω κοραλλιων εχει ηδη αγοραστει ...
LOL

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
16 μερες εμειναν πλεον ...

η πτηση με το Α380 περιμενει ....
(αληθεια , εχει πεταξει κανενας με τετοια μαουνα ?)

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Περιμενουμε εντυπωσεις,ιστοριες,φωτογραφιες,απο ΟΛΟΥΣ που θα πανε αυτο το διαστημα εκει......για να μας θυμισουν και μας τις πανεμορφες και τροπικες διακοπες που ειχαμε κανει παλιοτερα.
:surf1: :surf2: :snorkel:
Έχω 2 κάρτες 32Gb με την ψηφιακή μου μηχανή κενές και θα γεμίσουν οπωσδήποτε!! :clap:

yiannis1981

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο..
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλανδη for ever
σε περιμενω να πεις πληροφοριες γιατι παω Σεπτεμβριο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα