ΦΥΣΙΚΑ αξίζει να επωφεληθείτε της ευκαιρίας και να ΜΕΙΝΕΤΕ στην Κύπρο για μέρες,κακώς πολλοί Ελληνες κανουν το σφάλμα να την θεωρούν ως ..προέκταση της Ελλάδας ..στο τι θα περιμένουν να δουνε αλλά μεγα λάθοςΌπως έχω γράψει και νωρίτερα στο θέμα, στις 25 Μαίου θα πάμε στην Κύπρο για έναν γάμο.
Και έχουμε βρεθεί στο δίλημμα του αν αξίζει να κολλήσουμε και μέρες άδεια, να νοικιάσουμε αμάξι και να εξερευνήσουμε την Κύπρο (κατεχόμενη πλευρά θα μας ενδιέφερε κυρίως).
Ποτέ δεν είχα την Κύπρο σαν προορισμό στο μυαλό μου, μου φαίνεται αρκετά κοντά με την Ελλάδα ως προς τα τοπία, αλλά σκέφτομαι αφού θα πάμε που θα πάμε, μήπως να μείνουμε κιόλας;
Το δίλημμα εντείνεται καθώς σαν εναλλακτική σκεφτόμαστε κάποιον προορισμό εκτός Ευρώπης για το Πάσχα (Μαρόκο ή Εμιράτα οι επικρατέστερες επιλογές) και οικονομικά δεν βγαίνουν όλα.
Να αφήσουμε το Μαρόκο για αργότερα και να επωφεληθούμε της ευκαιρίας να δούμε την Κύπρο ή πάμε Κύπρο μόνο για ΣΚ;
δυσκολο το διλημμα, εσεις γνωριζετε καλυτερα τις παραμετρους. προσθετοντας 3 μερες κατεχομενα και 2 μερες ας πουμε αγια ναπα ή πρωταρα, δεν ξεφευγει το μπατζετ και παιρνετε μια γευση του ανατολικου μερους του νησιου, που προσωπικα το θεωρω ομορφοτερο.Να αφήσουμε το Μαρόκο για αργότερα και να επωφεληθούμε της ευκαιρίας να δούμε την Κύπρο ή πάμε Κύπρο μόνο για ΣΚ;
Προσωπικά είχα περάσει στα κατεχόμενα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Hertz χωρίς κανένα πρόβλημα. Ούτε θυμάμαι να υπάρχει κάποια απαγόρευση. Δεν ξέρω όμως αν κάτι έχει αλλάξει από το 2018 που είχα πάει στην Κύπρο.Όπως είπε και ο φίλος OP δεν επιτρέπουν οι εταιρείες ενοικίασης να περάσεις στην άλλη πλευρά.
Τα ερωτήματά μου είναι:
1. Ποια εταιρεία ενοικίασης να προτιμήσουμε.
Λάρνακα μια μέρα είναι αρκετήΤελικά θα πάμε μόνο Λάρνακα για 3 μέρες.
Φτάνουμε Παρασκευή πρωί και φεύγουμε Κυριακή βράδυ.
Σάββατο θα έχουμε τον γάμο, αλλά εχουμε 2 ολόκληρες μέρες (Παρασκευή και Κυριακή) να δούμε τη Λάρνακα.
Για πείτε, τι αξίζει να δει κανείς; Κάπου διάβασα και κρουαζιέρα από το λιμάνι μέχρι Κάβο Γκρέκο. Αξίζει;
Ευχαριστώ πολύ
Δεν θα έχουμε όχημα δυστυχώς.Λάρνακα μια μέρα είναι αρκετή
Να πάτε με όχημα για μπάνιο σε Αγία Νάπα η Πρωτάρα
Επίσης μια μέρα μπορείτε να επισκεφθείτε την Λευκωσία η την Λεμεσό, κοσμοπολίτικες πόλεις με πλειάδα επιλογων
Για το αεροδρόμιο υπάρχει αυτό:Δεν θα έχουμε όχημα δυστυχώς.
Υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης σε κάποιο από τα άλλα μέρη; Ίσως κάποιο λεωφορείο από αεροδρόμιο;
Δρομολόγια – InterCity BusesΔεν θα έχουμε όχημα δυστυχώς.
Υπάρχει άλλος τρόπος μετακίνησης σε κάποιο από τα άλλα μέρη; Ίσως κάποιο λεωφορείο από αεροδρόμιο;