Καλησπερα!καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω αν η κυθνος εχει καλες συγκοινωνιες τον ιουλιο.γιατι θελω να παω χωρις αυτοκινητο..θα μπορεσω να δω 2-3 παραλιες;
καλησπερα και καλως ήρθες στο φορουμ!Γράφω πρώτη φορά στο forum,οπότε.......καλώς σας βρήκα
Σχεδιάζουμε με την γυναίκα μου να πάμε τον Αύγουστο μια βδομάδα στην Κύθνο.
Είδα πιο πάνω στον μίνι αλλά ουσιαστικό οδηγό της latina,ότι προτείνει για διαμονή Χώρα η Μέριχα.Δεν μας ενδιαφέρει ντε και καλά να είμαστε σε παραθαλάσσιο μέρος,αλλά να είμαστε κάπου που να είναι γραφικά,αλλά να έχουμε και τις επιλογές μας για φαγητό,ποτό, χαλαρά και όμορφα.Δεν μας πειράζει να παίρνουμε το λεωφορείο για να πηγαίνουμε στις παραλίες.
Τα Λουτρά δεν προτείνονται ε?
Μάλλον για την Χώρα θα κοιτάξουμε αλλά δεν βλέπω και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια.Εκτός από τα ''φιλοξένια studios'' που προτείνει η latina καμμιά άλλη πρόταση?
χώρα ή μεριχα τοτε, επιμενω!Είμαστε ένα ζευγάρι 45άρηδων που μας αρέσει και η ηρεμία αλλά ''πετάμε και την σκούφια μας'' για κανένα τζέρτζελο
Α...μας αρέσει να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα,αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν χάσουμε και κάνα μπάνιο, έτσι γιατί βαρεθήκαμε η γιατί ''μπλέξαμε'' με καμμιά παρέα και ήπιαμε κάνα τσιπουράκι
Σας ευχαριστώ πολύ latina και aspa.
'Αρα.....με δύο σημαντικά δεδομένα,ότι δηλαδή δεν θα έχουμε αυτοκίνητο άλλα και δεν ''τρελλενόμαστε'' να κάνουμε καμμιά 15αριά μπάνια σε μια βδομάδα και με τα ''αρνητικά'' του Μέριχα κατά την aspa, μας βλέπω για Χώρα:roll:
μεινε μεριχα..να χεις στα ποδια σου τα μαρτινακια και την επισκοπη (γινεται και με τα ποδια η διαδρομη, κανα μισαωρο πρεπει να ναι)..εγω παλι, που για λιγες μερες θελω να εχω καλη/ες παραλια/ες κοντα μου, που προτεινετε να μενω;;;
προτιμω την χωρα για τις βολτες μου...