• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κόστος αλλαγής εισιτηρίων

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ουφ δεν μπορείς να προγραμματίζεις τίποτα σ'αυτή τη ζωή. Ενώ έκλεισα συγκεκριμένες ημερομηνίες για ταξίδι, προκύπτει ότι θα πρέπει να γυρίσω μια μέρα νωρίτερα. Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση; Κλείσαμε εισιτήρια μέσω airtickets. Θα δεχτούν να αλλάξουμε τη μέρα επιστροφής ή και τις δυο ημερομηνίες; Οκ να πληρώσουμε τη διαφορά στα εισιτήρια αλλά απο΄κει και πέρα; Και το ίδιο ερώτημα έχω να κάνω και για το ξενοδοχείο. Αν τους πούμε "ξέρετε, τελικά θα έρθουμε και θα φύγουμε μια μέρα νωρίτερα, τι τιμές θα ισχύσουν στα δωμάτια; Οι τιμές που κλείσαμε πριν 2 μήνες ή οι τιμές που έχετε τώρα;" Μιλάω για Λονδίνο και ξενοδοχείο 4 αστέρων, το Hyde park ή κάπως έτσι.

panpan

Member
ενα τηλεφωνακι στην airtickets θα σου λυσει την απορια.
Το ιδιο θα κανεις και απο εκει που εκλεισες το ξενοδοχειο

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πήρα μωρέ τηλέφωνο κι είναι μέχρι τις 7. Τώρα το έμαθα κι έγραψα μήπως ξέρει κανείς. Γι'αυτό δεν είναι το φόρουμ; Πού να περιμένω ως αύριο το απόγευμα; Εχω τρελαθεί λέμε

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Καλα ποτε φευγεις;
Οι τιμες των αεροπορικων σε τυχον αλλαγη,θα αφορουν το ναυλο,οπως ειναι σημερα.
Για το ξενοδοχειο,δες τους ορους κρατησης.Αναλογα,μπορεις να ακυρωσεις την κρατηση και να την ξανακανεις απο την αρχη.Αλλα τηλεφωνακι ετσι και αλλιως.

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω μείνει άφωνη! Για να κάνω αλλαγή με British που έχω κλείσει, θέλει μόνο για την αλλαγή 150 το άτομο συν βέβαια τη διαφορά του εισιτηρίου! δεν μπορώ να το πιστέψω. Μήπως δεν κατάλαβα καλά ή μήπως η υπάλληλος έκανε λάθος; Πιο πολύ με συμφέρει να βγάλω νέο εισιτήριο εγώ μου φαίνεται!

Traveller

Member
Mια χαρά κατάλαβες... υποθέτω πως θα έκλεισες τα εισιτήρια στη φτηνότερη τιμή που δεν έχεις δικαίωμα να τα αλλάξεις...

AlexG

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
δυστυχως αυτα ειναι τα ντεφω των φθηνων εισιτηριων... και παλι καλα να λες που σου επετρεψαν να το αλλαξεις

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πάντως έψαξα για νέο εισιτήριο στην airtickets και με συμφέρει να αγοράσω νέο! Το αστείο είναι πως έκλεισα να πάω και να γυρίσω μέσω Αθήνας (ένεκα που φεύγω με άλλο άτομο που δεν είναι από Θεσσαλονίκη) και κανονικά είναι να γυρίσω μέσω Αθήνας και να πληρώνω και επιστροφή Αθήνα-Θεσσαλονίκη! Ενα συμπέρασμα έβγαλα: όχι εισιτήρια τόσο νωρίς. Να είστε καλά :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα