Mε 60Ε συνολο πηγαμε 3 άτομα Λονδίνο για ΣΚΓια ένα ΣΚ στην Αίγινα, 2 άτομα με αμάξι, είναι σχεδόν 100€ μετά τις τελευταίες αυξήσεις. Πάνε πλέον τα "να πεταχτώ στην Αίγινα για το ΣΚ"...
Last edited:
Mε 60Ε συνολο πηγαμε 3 άτομα Λονδίνο για ΣΚΓια ένα ΣΚ στην Αίγινα, 2 άτομα με αμάξι, είναι σχεδόν 100€ μετά τις τελευταίες αυξήσεις. Πάνε πλέον τα "να πεταχτώ στην Αίγινα για το ΣΚ"...
ναι μιλαω αποκλειστικα για τις δυο μεγαλες πολεςΜέχρι πρότεινος για Κατάνια είχε 50Ε με επιστροφή μέσα Αυγούστου (είχε κ άλλα αναφέρομαι εκεί γιατί καλοκαίρι για πολλούς μας σημαίνει νησί). Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί κάποιος να κάνει προγραμματισμό ένα 6μηνο νωρίτερα, οπότε εξυπηρετούν τα ακτοπλοιικά που είναι σταθερή η τιμή τους, αλλά αντίστοιχα δύσκολα θα βρει καλά κ οικονομικά δωμάτια τελευταία τιμή.
@turms αυτό που λες ισχύει αλλά κυρίως για Αθήνα. Οι περισσότεροι φίλοι μου έρχονται το καλοκαίρι στην Ελλάδα απο τις χώρες τις Ευρώπης που δουλευουν και πάνε κατευθείαν σε νησιά γιατί τους εξυπηρετεί η τιμή.
βασικα δεν καιγομαι να ερθω για "διακοπες" ελλαδα...@turms οι σχολικες διακοπες στην Ευρωπη επηρεαζουν και τις τιμες που πληρωνουμε εμεις απο εδω για εκει. Απο μεσα Ιουλιου αρχιζει ο πανικος μεχρι 20 Αυγουστου. Για εμενα που το κανω χρονια, μια λυση ειναι η ενδιαμεση σταση. Το να περιμενεις οτι θα βρεις φθηνα εισιτηρια τις ημερομηνιες που παιρνουν τα παιδια τους και θελουν χωρις ταλαιπωρια να τα φερουν απ ευθειας Ελλαδα ειναι ανεφικτο. Μονο με καποια ταλαιπωρια με σταση. Οι περισσοτεροι Ελληνες μεταναστες μαλιστα πιθανον να μεινουν στα σπιτια τους και δεν τους απασχολει η τιμη αφου δεν θα χρεωθουν και ξενοδοχεια εδω. Θα αγορασουν σε οποιαδηποτε τιμη το βρουν.
Εχω κανει ως τωρα ενδιαμεσες στασεις σε Βαρσοβια, Γερμανια, Δουβλινο και φετος κανονισα σταση στη Μαδριτη. Ολες αυτες, συμπεριλαμβανομενου του κοστους ξενοδοχειου, κοστιζαν πολυ πολυ λιγοτερο απο απ' ευθειας πτησεις.
Αυτοί έχουν ειδικό κωδικό νησιώτη, το οποίο δε ξέρω πως μεταφράζεται σαν έκπτωση, αν μπορεί κάποιος ας μας διαφωτίσει.Για τα ακτοπλοικα λυπαμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τους νησιωτες,
Γιατί; Εμείς ψυχούλα δεν έχουμε, πρέπει να τα σκάμε χοντρά στις ακτοπλοϊκές;οχι τους ταξιδιωτες