katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ασία
Καταλαβαίνω πολύ καλά πλέον από που προκύπτει το ''Αγαπημένη''. Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ!Με ταξίδεψες με τις φωτογραφίες σου στην Αγαπημένη!
Να είσαι καλά να ξαναπάς σύντομα
Ευχαριστώ για τα λόγια σου, είναι για το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος, η Πόλη χωράει πολλή εξερεύνηση ακόμαΠολύ ωραία ιστορία ψηλέ, μου θύμισες τις περιπλανήσεις μου στην Πόλη, να ξέρεις ότι όσες φορές και να πας θα ανακαλύπτεις κάτι καινούριο!
Είσαι άψογος, θα το προσθέσω στην ιστορία, ευχαριστώ. Μας θύμισε πάρα πολύ τα Banh mi που τσακίζαμε στο Βιετναμ, καταπληκτική γεύση.Το κρέας στο δίσκο με το λάδι που φάγατε (που είναι όντως φανταστικό) λέγεται tantuni...
Ούτε εγώ το συνιστώ φυσικά, αλλά δε γίνεται να είναι τόσο δύσκολο. Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του θέματος πουθενά, ούτε είναι εύκολο να βρει κανείς το αυτοκόλλητο που αναφέρεις.Τα διόδια, όντως είναι ένα μανίκι, πάντως επειδή έχω πάει άπειρες φορές χωρίς να πληρώσω, δεν με έχουν σταματήσει ποτέ στα σύνορα. Δεν το συνιστώ όμως για κανένα, διότι μπορεί να ξεκινήσουν κάποια στιγμή έλεγχοι και να βρεθεί κάποιος εκτεθειμένος. Προσωπικά εδώ και λίγο καιρό έχω βάλει το αυτοκόλλητο HGS και το γεμίζω τακτικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αφού όταν πάω χρησιμοποιώ και τις γέφυρες του Βοσπόρου που έχουν ακριβούτσικα διόδια.
Πήγαμε Παρασκευή πρωί, και γυρίσαμε στις 27 του μήνα οποτε λογικό να μην πετύχουμε κίνηση στα σύνορα. Δε θα θελα να το ζήσω με τίποτα!Ήμασταν περίπου ίδιες ημέρες στην Κωσταντινουπολη,ήσασταν πολύ τυχεροί που δεν πετύχατε την απίστευτη κίνηση στα σύνορα, 5 ώρες αναμονή όταν πηγαίναμε και άλλες 3.30 όταν γυρνούσαμε ..την κάρτα για τα διόδια hgs την βγάζετε 70 χλμ πριν την πόλη έχει διόδια χωρίς μπάρες.εκει αριστερά έχει γραφείο όπου βγάζεις την κάρτα