Κωνσταντινούπολη στα σκαριά ❤️❤️❤️

antmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Αγαπητά μέλη είμαι πάλι εγώ που θέλω τη πολύτιμη βοήθεια σας παρακαλώ,αφού τελικά αποκλείσαμε τη Τοσκάνη καταλήξαμε στη Κωνσταντινούπολη 😜😜 τα εισιτήρια κλείστηκαν και 30 Μαρτίου αναχωρούμε και επιστρέφουμε 06 Απριλίου,δε θα ρωτήσω για φαγητό γλυκό αξιοθέατα κτλ γιατί αυτά έχουν εξαντληθεί σαν θέματα από το 2011 οπότε είμαστε κομπλέ,θα πάω λοιπόν στο φλέγον ζήτημα της διαμονής το οποίο επίσης έχει εξαντλήσει αλλά ειλικρινά δε μπορώ να βγάλω άκρη,θα μου πεις χαζή είσαι?όχι αλλά πραγματικά έχω τρελαθεί με τις πληροφορίες,είναι ο μοναδικός προορισμός μέχρι στιγμής που με έχει προβληματίσει τόσο,οπότε αν λάβουμε υπόψιν ότι είμαστε 2 ενήλικες και ένας κύριος 2.5 ετών αρκετά δραστήριοι όλοι μας που θέλουμε να κάνουμε τις βόλτες μας και τις γυροβολιες μας,τι θα μας προτείνατε ειτε σαν κατάλυμα είτε σαν περιοχή για να μείνουμε, ιδανικά να έχουμε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα (οκ περπατάμε δε το συζητώ)αλλά να έχουμε επιλογές,να μην έχουμε πολλές ανηφόρες (υπάρχει και ένα καρότσι που θα σέρνουμε😘😘😘),σας ευχαριστώ πολύ

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Αγαπητά μέλη είμαι πάλι εγώ που θέλω τη πολύτιμη βοήθεια σας παρακαλώ,αφού τελικά αποκλείσαμε τη Τοσκάνη καταλήξαμε στη Κωνσταντινούπολη 😜😜 τα εισιτήρια κλείστηκαν και 30 Μαρτίου αναχωρούμε και επιστρέφουμε 06 Απριλίου,δε θα ρωτήσω για φαγητό γλυκό αξιοθέατα κτλ γιατί αυτά έχουν εξαντληθεί σαν θέματα από το 2011 οπότε είμαστε κομπλέ,θα πάω λοιπόν στο φλέγον ζήτημα της διαμονής το οποίο επίσης έχει εξαντλήσει αλλά ειλικρινά δε μπορώ να βγάλω άκρη,θα μου πεις χαζή είσαι?όχι αλλά πραγματικά έχω τρελαθεί με τις πληροφορίες,είναι ο μοναδικός προορισμός μέχρι στιγμής που με έχει προβληματίσει τόσο,οπότε αν λάβουμε υπόψιν ότι είμαστε 2 ενήλικες και ένας κύριος 2.5 ετών αρκετά δραστήριοι όλοι μας που θέλουμε να κάνουμε τις βόλτες μας και τις γυροβολιες μας,τι θα μας προτείνατε ειτε σαν κατάλυμα είτε σαν περιοχή για να μείνουμε, ιδανικά να έχουμε πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα (οκ περπατάμε δε το συζητώ)αλλά να έχουμε επιλογές,να μην έχουμε πολλές ανηφόρες (υπάρχει και ένα καρότσι που θα σέρνουμε😘😘😘),σας ευχαριστώ πολύ
Θα σε προέτρεπα στην περιοχή της Ταξίμ η κοντά στο Γαλατά. Εκεί είναι τα περισσότερα μαγαζιά, είναι τουριστικά, νιώθεις ασφάλεια και γενικά ήταν όμορφη η ατμόσφαιρα.
Εμείς πήγαμε το περασμένο Νοέμβριο κ μέναμε κοντά σε Αγία Σοφία.
Αλλά δεν μου άρεσαν οι γειτονιές κ τόσο...ειδικά το βράδυ ήταν αρκετά σκοτεινά κ είχε πολλές ανηφόρες.
Γενικά έχει ανηφόρες, μην ξεχνάς ότι η πόλη είναι χτισμένη σε εφτά λόφους.
Δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα ανασφάλεια εκεί που μέναμε αλλά στην περιοχή του Γαλατά ένιωθα πολύ πιο ασφαλής.
Γενικά η πόλη έχει ανηφόρες αρκετές και παντού.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Θα σε προέτρεπα στην περιοχή της Ταξίμ η κοντά στο Γαλατά. Εκεί είναι τα περισσότερα μαγαζιά, είναι τουριστικά, νιώθεις ασφάλεια και γενικά ήταν όμορφη η ατμόσφαιρα.
Αλλά δεν μου άρεσαν οι γειτονιές κ τόσο...ειδικά το βράδυ ήταν αρκετά σκοτεινά κ είχε πολλές ανηφόρες.
Δεν μπορώ να πω ότι ένιωθα ανασφάλεια εκεί που μέναμε αλλά στην περιοχή του Γαλατά ένιωθα πολύ πιο ασφαλής.
Taxim για νυχτερινες περατζαδες στην ιστικλαλ.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Επίσης έχει τρομερή αγορά με "μαϊμού" ρούχα τσάντες κτλ.
Θα βρείτε τα πάντα. Κι αν κάνετε καλή έρευνα αγοράς σε πολύ φθηνές τιμές.
Και κάποια ρούχα είναι πολύ καλής ποιότητας.
Προσωπικά βρήκα πολύ περισσότερα σχέδια και σε καλύτερες τιμές σε ρούχα έξω από το καπάκι τσαρσί όπου είναι η κλειστή αγορά παρά μέσα σε αυτή όπως λένε όλο
Εγώ π.χ αγόρασα από έναν πλανόδιο φούτερ με 5€.
Πολύ καλής ποιότητας κ υποτιθέμενης μάρκας.

antmar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,έχεις να μου προτείνεις
κάποιο ξενοδοχείο?

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,έχεις να μου προτείνεις
κάποιο ξενοδοχείο?
Δυστυχώς όχι γιατί εμείς εκεί που μείναμε ήταν στην πλευρά που σου λέω...
Αν ψάξεις στο booking σίγουρα θα βρεις κάτι αξιόλογο.
Απλά δώσε μεγάλη βάση στα σχόλια.
Εμείς αυτό που είχαμε κλείσει είχε 7.5
Πίστεψα ότι ήταν καλό, τελικά είχε πολλα αρνητικά.
Όταν γύρισα και διάβασα τα σχόλια προϋπήρχαν όλα γραμμένα εκεί.
Δεν ήταν τρομερά, αλλά αν τα γνώριζα από την αρχή θα έκλεινα κάπου αλλού καθώς ήταν βασικά πράγματα που με ενοχλούσαν.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.903
Μέλη
39.603
Νεότερο μέλος
Georgeva25

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom