Vanessa tzn
Member
Καλησπέρα έχουμε επισκεφθεί το aquarium στο εμπορικό και ήταν ωραίο αν σας αρέσει κάτι τέτοιο να το δείτε,αν πάτε πρώτη φορά Κωνσταντίνουπολη έχει πολυ πιο ωραια αξιοθέατα να δείτε για Ίντερνετ εγω δεν γνωρίζω συνήθως ζητάω στο ξενοδοχείο και νοικιάζω φορητό Ίντερνετ από το ξενοδοχείο ίσως απαντήσει κάποιος άλλος που να ξέρει,καλά να περάσετε!Γεια σε όλη την παρέα! Έχω προγραμματίσει ταξίδι με τον σύντροφο μου στην όμορφη Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο ! Σκέφτομαι ανάμεσα στα αξιοθέατα να επισκεφτώ και το sealife Istanbul Ενυδρείο το προτείνετε ή δεν αξίζει τον κοπο ; Επίσης διάβασα στο forum για τοπική sim και φθηνότερη η turkcell γνωρίζεται κάποιο σημείο πώλησης ; Για την κρουαζιέρα στο Βόσπορο από Eminonu με τα καραβάκια μόνο 14:30 η ώρα έχει αναχώρηση ; (Ενδιαφέρομαι για την σύντομη 2 ώρες περίπου,αν γνωρίζει κάποιος το προγραμμα αναχωρήσεων θα με βοηθούσε πολύ να οργανώσω το προγραμμα μου) Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο εστιατόριο με ζωντανή τοπικη παραδοσιακή μουσική από μερια Eminonu , Hoca Pasa ,Sultanahmet !!