Χαίρομαι που σου άρεσε. Όντως ήταν πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι με πολύ καλό και οικονομικό φαί.Nasos traveller το Antakya kebap πολυ καλο και οικονομικο οντως . Το κοτοπουλο που εφαγα γευστικοτατο.
Δεν μπορώ να σε πω για το Uskudar, πάντος το Kadikoy (Χαλκηδόνα) είναι ένα πανέμορφο μέρος με πολλά καφέ, φαγάδικα και πολύ νεολαία.Γεια σας!!! Ταξιδεύω Κωνσταντινούπολη τα Χριστούγεννα και θα ήθελα να μου δώσετε λίγες πληροφορίες για την ασιατική πλευρά.Αξίζει να επισκεφτώ καλύτερα το Uskudar ή το Kadikoy???Άκουσα ότι το Uskudar είναι πιο όμορφο..Τι αξιοθέατα μπορεί να δει κανείς εκεί??
Δέχομαι προτάσεις !!!
Έχει κάποια συγκεκριμένα αξιοθέατα το Καντικοι που θα άξιζε να επισκεφτώ;;;;Πως μπορώ να φτάσω εκεί από το Φατίχ;Εξαρτάται τί ψάχνεις.. Προφανώς ο περισσότερος κόσμος θα προτιμούσε Καντίκιοϊ. Αν και βρίσκεται στην Ασία, έχει τον πιο ευρωπαϊκό αέρα σε όλη την Πόλη. Αγορές, φαγάδικα, καφετέριες, μπαράκια, πολλά ελληνικού ενδιαφέροντος σημεία, όμορφο κόσμο, και ωραία παραλιακή περαντζάδα.
Το Ουσκουντάρ από την άλλη είναι αμιγώς μουσουλμανική περιοχή με πολλές μαντήλες και πολύ πιο συντηρητική, μέρα με νύχτα δηλαδή με τη Χαλκηδόνα.. Έχει όμως καθαρά ανατολίτικο χρώμα με τα τζαμιά του και τα οθωμανικά μνημεία και εύκολη πρόσβαση στα καφενεία απέναντι από τον πύργο του Λεάνδρου που έχει πολύ φωτογραφική θέα, αλλά και από την άλλη μεριά προς τα βόρεια εύκολη πρόσβαση στο Κουσγουντζούκι με λεωφορείο ή και με τα πόδια που είναι το πιο αγαπημένο μου ίσως βοσπορίτικο χωριό..
Eμένα με βοήθησε πολύ αυτός το site http://mykonstantinoupoli.blogspot.com/ καλό διάβασμα.Έχει κάποια συγκεκριμένα αξιοθέατα το Καντικοι που θα άξιζε να επισκεφτώ;;;;Πως μπορώ να φτάσω εκεί από το Φατίχ;
Καλύτερα να αγοράσεις την Istanbul Museum Pass.Ερωτηση:Εισητιρια για Αγια Σοφια από που να κλείσω γιατι μου ειπαν οι ουρες ότι είναι μεγαλες .Το official site δεν το βρισκω..Απο το tiqet?