Happy Traveler
New Member
Για πρόσβαση προς Taksim δες εδώ:
https://www.travelstories.gr/commun...ο-νέο-αεροδρόμιο-της-Κωνσταντινούπολης.61069/
Dress code όχι κάτι ιδιαίτερο, δεν είναι...Σαουδική Αραβία, μην πάτε όμως και με κανένα ξώπλατο..
Χαμάμ για μένα δεν είναι και must, ειδικά καλοκαίρι και με περιορισμένο χρόνο.
Πριγκηπόνησα μπορείς να πας με πλοίο της γραμμής για λίγες ωρίτσες, η εποχή βολεύει βέβαια, αλλά έχετε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή σας. Από που να κόψεις? Προσωπικά δε θα το έκανα. Καλύτερα να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα 1,5 ώρας στο Βόσπορο.
Ταξιδιωτικό οδηγό νομίζω δε θα χρειαστείτε, οι πληροφορίες στο forum είναι άπειρες, μόνο ένας χάρτης είναι απαραίτητος.
Διάβασα πώς 30 Αυγούστου είναι εθνική εορτή στην Τουρκία.Ενδεχεται να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τα ΜΜΜ ή πχ κλειστές αγορές!??? Επίσης γυρνάμε 31Αυγουστου οδικώς.Συναντησε πότε κανείς προβλήματα στην επιστροφή εκείνη-εκεινες τις μέρες????Συμφωνώ σε όλα με τον @mourohavlos .
Το χαμάμ σε πολλούς αρέσει. Εγώ (που το είχα κι ένα καημό να πάω) κόντεψα να λυποθυμήσω!
Για να μπείτε στα τζαμιά: Πρέπει οι άντρες να φοράνε μακρύ παντελόνι κι οι γυναίκες να έχουν καλυμμένα χέρια και κεφάλι. Είχα μαζί μου ένα μεγάλο μαντήλι και ήμουν ... κούκλα!