duty_free
Member
υπάρχει τέτοιο πράμμα; δεν το ηξερα! βασικα την βολεψα με wifi ενώ το βασικο μου ειναι το gps το οποίο υφισταται και ανευ συνδεσεως.Οκ ευχαριστω!να ρωτησω με το θεμα ιντερνετ τι εκανες;πηρες τοπικη σιμ;
υπάρχει τέτοιο πράμμα; δεν το ηξερα! βασικα την βολεψα με wifi ενώ το βασικο μου ειναι το gps το οποίο υφισταται και ανευ συνδεσεως.Οκ ευχαριστω!να ρωτησω με το θεμα ιντερνετ τι εκανες;πηρες τοπικη σιμ;
Δε λειτουργει μεσω ταξιδιωτικου πρακτορειου βρηκα εγω αυξημενο κατα 1-2ε στη τιμηΕγώ πάλι όσες φορές έχω μπει για online εισιτήριο δεν λειτουργεί το site με το που πατάω book..... Ίσως κάνω κάτι λάθος
Εγώ πριν 2 εβδομάδες, πάλι Παρασκευή κατα τις 10 που πήγα είχε πολύ ουρά τόσο στην Αγία Σοφία όσο και στην Βασιλική κιστέρνα. Αποφάσισα να το αφήσω για επόμενη μέρα αλλά περνόντας κατά τις 15:00, είδα πολύ λιγότερο κόσμο και μπήκα. Καθίσαμε μέχρι τις 6 που κλείνει (αν το κάνεις πρόσεχε ότι ο πάνω όροφος κλέινει νωρίτερα αν δεν κάνω λάθος) και την τελευταία ώρα/40αλεπτο ήταν κυριολεκτικά άδεια και πάρα πολύ ωραία. Προφανώς δεν ξέρω αν έτυχε στην περίπτωση μου αυτό και δεν συνήθηζεται ούτε ξέρω τι κόσμο θα συναντήσεις αν πας με το άνοιγμα.Επανερχομαι με την εξης απορια..θα χουμε εισιτηρια για αγια σοφια μεσω ιντερνετ και παραλαβη απο ενα τουριστικο γραφειο αρα θα παμε κατευθειαν στην εισοδο για ελεγχο φανταζομαι..επειδη θα παμε παρασκευη και λογικα θα χει κοσμο,προτεινετε να παμε πρωτα στη βασιλκη κιστερνα και μετα αγια σοφια μιας και θα εχουμε τα εισιτηρια για εκει ηδη??ελεγα να την βαλω δευτερη αλλα φοβαμαι μηπως πηγαινοντας αργοτερα εχει πολυ μεγαλες ουρες για εισιτηρια
Γι αυτο το λογο και εμεις λεμε να παρουμε εισιτηρια για αγια σοφια απο ιντερνετ για να μαστε καλυμμενοι...ο πανω οροφος στην αγια σοφια εννοεις;;σκεφτομουν μηπως αν πηγαινα απο τις 9 στη κιστερνα να προλαβαινα τον χαμο αφου θα χω εισιτηρια για το αλλο...αν ειναι τοσο χαλια οπως μου τα λες ή θα παμε κ εμεις λογο πριν κλεισει ή καθολου....Εγώ πριν 2 εβδομάδες, πάλι Παρασκευή κατα τις 10 που πήγα είχε πολύ ουρά τόσο στην Αγία Σοφία όσο και στην Βασιλική κιστέρνα. Αποφάσισα να το αφήσω για επόμενη μέρα αλλά περνόντας κατά τις 15:00, είδα πολύ λιγότερο κόσμο και μπήκα. Καθίσαμε μέχρι τις 6 που κλείνει (αν το κάνεις πρόσεχε ότι ο πάνω όροφος κλέινει νωρίτερα αν δεν κάνω λάθος) και την τελευταία ώρα/40αλεπτο ήταν κυριολεκτικά άδεια και πάρα πολύ ωραία. Προφανώς δεν ξέρω αν έτυχε στην περίπτωση μου αυτό και δεν συνήθηζεται ούτε ξέρω τι κόσμο θα συναντήσεις αν πας με το άνοιγμα.
Ναι ο πάνω όροφος της Αγίας Σοφίας ο οποίος πέρα από μια διαφορετική οπτική του ναού περιέχει και αρκετά ωραία ψηφιδωτά. 9 φαντάζομαι ότι στην κιστέρνα θα είναι υποφερτά αν και όταν πήγαμε εμείς την επόμενη μέρα (Σάββατο) κάτα τις 9μιση, ενώ δεν είχε μεγάλη ουρά εσωτερικά και ειδικά στο σημείο με τα κεφάλια της μέδουσας γινόταν χαμός.Γι αυτο το λογο και εμεις λεμε να παρουμε εισιτηρια για αγια σοφια απο ιντερνετ για να μαστε καλυμμενοι...ο πανω οροφος στην αγια σοφια εννοεις;;σκεφτομουν μηπως αν πηγαινα απο τις 9 στη κιστερνα να προλαβαινα τον χαμο αφου θα χω εισιτηρια για το αλλο...αν ειναι τοσο χαλια οπως μου τα λες ή θα παμε κ εμεις λογο πριν κλεισει ή καθολου....
Μπορείς να μας πεις απο ποιο γραφείο εκλεισες τα εισιτηρία γιατι και εμεις απο το ιντερνετ δεν μπορουμε να κλεισουμεΔε λειτυργει μεσω ταξιδιωτικου πρακτορειου βρηκα εγω αυξημενο κατα 1-2ε στη τιμη
Να σε ρωτησω στην κιστερνα θυμασαι αν ειχε να πληρωσεις με καρτα τα εισιτηρια ή μονο μετρητα;;Ναι ο πάνω όροφος της Αγίας Σοφίας ο οποίος πέρα από μια διαφορετική οπτική του ναού περιέχει και αρκετά ωραία ψηφιδωτά. 9 φαντάζομαι ότι στην κιστέρνα θα είναι υποφερτά αν και όταν πήγαμε εμείς την επόμενη μέρα (Σάββατο) κάτα τις 9μιση, ενώ δεν είχε μεγάλη ουρά εσωτερικά και ειδικά στο σημείο με τα κεφάλια της μέδουσας γινόταν χαμός.
https://m.viator.com/tours/Istanbul/Hagia-Sophia-Museum-Ticket/d585-5739P123#checkAvailabilityAnchorΜπορείς να μας πεις απο ποιο γραφείο εκλεισες τα εισιτηρία γιατι και εμεις απο το ιντερνετ δεν μπορουμε να κλεισουμε
Ευχαριστωω τωρα ειμαι σε αναζητηση τουρκικης τραπεζας για αναληψη μετρητων απο καρτα,σε λιρεςη κιστέρνα μόνον μετρητοίς η πλερωμή και μόνον σε λιρες Τουρκιάς.