Γεια σας θα παω το Γεναρη στη Κωνσταντινουπολη για πρωτη φορα κσι θα μεινω 5 μερες και σκεφτομαι να παρω 1 η 2 μερες καποιον να με κατατοπισει εχετε να μου προτεινετε καποιον ελληνοφωνο ξεναγο;
Δε νομίζω ότι θα βρεις καποιον στο forum να σε αποτρέψει!Γειά και χαρά σας..
Μαλιστα λόγω και των ημερών..χρόνια πολλά και μια γεμάτη δημιουργικη χρονιά σε όλους σας.
Ερώτηση κρίσεως από το καινούριο μέλος λοιπόν..
Θα ταξιδέψω με γκρουπακι στην Κωνσταντινούπολη..και επειδή λίγο απο δω ..λίγο από κει ακούω διαφορά περί επικινδυνότητας..και το ταξίδι θα λαβει χώρα άμεσα..
Θα ήθελα..η αληθεια..να ακούσω και μια κουβέντα ανθρωπινη του τύπου..τραβα μπρος και μην σε μελλει..και τέλος πάντων να παω εις την ευχη του Θεού.. με λίγο πιο ανεβασμένη ψυχολογία...
Γι αυτο οποιος έχει πάει.. πολύ θα χαρώ να μου δώσει τα φωτα του για τουτο το ταξίδι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. καλές γιορτές εύχομαι από καρδιάς.
Με ταυτότητα ή διαβατήριο πήγες?Πηγα πριν μια εβδομαδα,δεν ενιωσα πουθενα ανασφαλεια.ο ελεγχος στο αεροδρομιο βεβαια εξονυχιστικος
Καλημερα, σχεδον παντου εχει εξονυχιστικο ελεγχο,οχι οπως στην Αιγυπτο αλλα αρκετονΠηγα πριν μια εβδομαδα,δεν ενιωσα πουθενα ανασφαλεια.ο ελεγχος στο αεροδρομιο βεβαια εξονυχιστικος
Nαι ναι,είναι η περιοχή που ξεκινάει απο το Πατριαρχείο..απο τις πιό παλιές γειτονιες της Πόλης,με σπίτια που ήταν μισογκρεμισμένα και εγκαταλελειμμένα που όμως εδώ και λίγα χρόνια αναπαλαιώνονται-ανακαινίζονται με ωραία χρώματα μίξη παλιών και μοντέρνων στοιχείων διακόσμησης με πολύ φαντασία!και μεράκι!και φιλοξενούν καφέ,εστιατόρια κλπ,δίνουν πλέον ζωή και χρώμα σ αυτήν την ιστορική αλλά"νεκρή"μέχρι πρότινος συνοικία!Καλησπερα και καλή χρονιά! Θα επισκεφτώ την Πόλη για 10ωρες λόγω ανταπόκρισης. Βλέπω παντού για το Balat και τα πολύχρωμα σπιτια του, έχει πάει κάποιος σε αυτό το σημείο της πολης;
Ευχαριστώ