Vegerazaros
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ελβετία ξανά
Μην αγορασεις τιποταααα λεμε ολα εκει θα τα βρεις ευκολα δεν εχει κοσμο τα Χριστουγεννα...ασε να πας να δεις τι θα προλλαβεις να κανειςΜια ερωτηση ακομα..εχετε να μου προτεινετε καποιο site για να αγοραστουν εισιτηρια για Αγια Σοφια, Τοπ Καπι, Αρχαιολογικο Μουσειο? Ευχαριστω...
μπραβο !!κ εγω νομιζω ότι είναι πολλα τα 30 ευρω για την μεταφορα.μπορουν να μετακινηθουν πανεύκολα με το μετρο κ το τραμ που είναι πολυυυυ πιο οικονομικα χρησιμοποιοντας την istanbulcart.οσο για το φαγητο,ορεξη να εχουν στην Πολη κ δεν θα χαθουν!!! από locanta μεχρι street food όλα είναι υπεροχα!!!
/ @greco...! Μην μου παιρνεις τη δουλεια.αντε περασουν οι μερες να πιουμε τζαι στο βοσπιρο! @nenaδες απο Κωνσταντνουπολη Nevsehir pegasus air πολυ φτηνα κατι 20 ευρω πηγαινε/ελαΟ χειμωνας ειναι συνηθως βαρυς στην Καππαδοκια,εχει και χιονια ναι.Παντως το πιο βολικο αεοδρομιο ειναι του Nevsehir αλλα με πιο λιγες πτησεις.Πιο πολυσυχναστο ειναι του Kayseri που ειναι ομως πιο μακρια.Ως βαση βολευει το χωριο Goreme,που συνδεεται με τοπικα λεωφορεια με ολη την περιοχη.Την ανοιξη που πηγα τα δρομολογια ηταν πολυ συχνα.
απο το αεροδρομιο στο Goreme και πισω θα χρειαστεις αλλα 20 ευρώ κανουν και κατι οργανωμένες εκδρομες ημερησιες απο Γκορεμε με περιπου 50 ευρώ βλεπεις τα πιο βασικα... Οσο θα ειναι μερα θα ειναι καλα μολις δύσει ο ηλιος θα εχει ψωφόκρυο
Last edited by a moderator: