Θα σου συνιστουσα,καλυτερα,προς την περιοχη beyoglu η πυργο Γαλατα.Η περιοχη γυρω απο πλατεια ταξιμ,δεν λεει τιποτα.
Ετσι ειναι ...το ενα χερι νηβει τ αλλο..εγω να δεις πως πηγα Στοκχολμη...της μπαλας! να περασετε υπεροχα!Τους χαιρετισμούς μου από την πάντα υπέροχη Κωνσταντινούπολη. ´Οταν με το καλό επιστρέψω (αργότερα θα συνεχίσουμε για Μπόντρουμ) θα σας μεταφέρω νέα και εντυπώσεις.
@Vegerazaros σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία ότι για να πας στο Eyup ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις το καραβάκι από Eminonu αντί για το λεωφορείο. Το χρησιμοποιήσαμε χθες και σε 20' λεπτά φτάσαμε άνετα. Ενώ πέρσι είχαμε πάθει ένα σοκ από την μεγάλη κίνηση όπου χρειαστήκαμε πάνω από μιάμιση ώρα για να φτάσουμε με το λεωφορείο.
Να περνάτε καλά όπου και να είστε.
Η Κωνσταντινούπολη είχε πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις τουλάχιστον από το 90 που θυμάμαι εγώ, το συζητούσαμε για λίγο και όταν έφτανε η ώρα να πάμε το είχαμε ξεχάσει.ναι το πρωτο βημα τους παντα είναι οι απειλες..
το δευτερο;
....να σε συρουν στα σκλαβοπαζαρα της ανατοληςναι το πρωτο βημα τους παντα είναι οι απειλες..
το δευτερο;
Φέτος παρατήρησα ότι έχουν αυξήσει περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας, κυρίως σε μουσεία, εμπορικά κέντρα, shopping centers και γενικά για να περάσεις μέσα σε χώρους όπου περνά πολύς κόσμος χρησιμοποιούν τεχνικές ελέγχου αεροδρομίων. Παράλληλα είναι και πολύ έντονη παντού η παρουσία της αστυνομίας.δεν νομιζω ότι τηρουν στη Τουρκια τους κανονες ασφαλειας σε θεματα τρομοκρατιας μονο στο Αιγαιο κ την Κυπρο εχουν το νου τους.μακαρι να διαψευστω.
κ την αγγλια απειλουν εδώ κ χρονια μετα το μετρό αλλα εκει δεν ανησυχω.