ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Τα ποσά είναι μηδαμινά μπορείς εύκολα να βγάζεις καθε φορα jeton απο τα μηχανήματα που υπάρχουν σε στάσεις τραμ και μετρό σε όλη την Πόλη
Με τόσα που έχω διαβάσει για την Πόλη έχω μπερδευτεί για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Για να πας κρουαζιέρα στο Βόσπορο,αυτό που κάνει μιαμιση ώρα χωρίς στάσεις, που ακριβώς παίρνεις το καραβάκι???Άλλοι λένε στο Εμινονου, αλλα λενε από αλλου. Εσείς απο πού το πηρατε ακριβώς? Το εισητήριο με την Turyol Που λες το κλείνεις εκεί στο καραβάκι κοντά σε γκισέ?4)Η κρουαζιερα στο Βοσπορο γινεται με πολλες εταιρειες . Αγνοειστε τους τυπους που φωναζουν "βοσπορους τουρ" και κλειστε απευθειας εισιτηριο με την Τuryol που κοστιζει 12 λιρες το ατομο και σε κανει βολτα μιαμιση ωρα χωρις στασεις. Αν η τσεπη σας το αντεχει και εχετε και τη διαθεση, υπαρχει και η κρατικη εταιρεια που κανει 6 ωρες τουρ στο Βοσπορο με τριωρη σταση για φαγητο και στασεις σε βασικα αξιοθεατα. Η τιμη γυρω στις 45 λιρες με επιστροφη.
Με τόσα που έχω διαβάσει για την Πόλη έχω μπερδευτεί για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Για να πας κρουαζιέρα στο Βόσπορο,αυτό που κάνει μιαμιση ώρα χωρίς στάσεις, που ακριβώς παίρνεις το καραβάκι???Άλλοι λένε στο Εμινονου, αλλα λενε από αλλου. Εσείς απο πού το πηρατε ακριβώς? Το εισητήριο με την Turyol Που λες το κλείνεις εκεί στο καραβάκι κοντά σε γκισέ?
αννα τ σε ευχαρστω για τις λεπτομερειεσ και περιμενω και την υπολοιπη ιστορια επισησ περιμενω και απο αλλους να μασ περιγραψουν τισ ατομικεσ ιστοριες ωστε να γινομαστε σοφοτεροι και να μπορουμε να κινηθουμε στην Πολη με μεγαλυτερη ευκολια.