Zacharoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δολομίτες
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο κόσμος όλος.
kalove, σ'ευχαριστώ. Αν λές πως το πρώτο ταξίδι που έκανες μόνη σου, ήταν στην Πόλη και πως δεν είχες κανένα πρόβλημα, τότε με κάνεις να νίωθω λιγότερο αγωνία για το πως θα είναι η εκεί διαμονή μου. Το λεωφορείο ήταν μία αρχική σκέψη αλλά επειδή μένω στην Αθήνα, θα πρέπει να έρθω Θεσσαλονίκη. Απο την Αθήνα, νομίζω πως μόνο μία ιδιωτική εταιρεία κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Ο χρόνος που θα έχω, είναι αρκετά λίγος οπότε μάλλον το αεροπλάνο με συμφέρει καλύτερα.
dafni, σ'ευχαριστώ για το ξενοδοχείο. Φαίνεται πολύ καλό αν κρίνω απο τα σχόλια και την αξιολόγηση. Θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν.
Και θα ήθελα πολύ να ακούσω και τις εντυπώσεις σου μόλις επιστρέψεις μιας και φεύγεις σε 5 μέρες, οπότε περιμένω φρεσκότατες πληροφορίες.
dafni, σ'ευχαριστώ για το ξενοδοχείο. Φαίνεται πολύ καλό αν κρίνω απο τα σχόλια και την αξιολόγηση. Θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν.
Και θα ήθελα πολύ να ακούσω και τις εντυπώσεις σου μόλις επιστρέψεις μιας και φεύγεις σε 5 μέρες, οπότε περιμένω φρεσκότατες πληροφορίες.