1963katerina
New Member
παρακαλω τι ωρα σταματαει το βραδυ το μετρο απο αεροδρόμιο για Σουλταναχμετ, καθως και το τραμ. Ευχαριστώ
νομιζω το τελευταιο μετρο φευγει 12 παρα τεταρτο κοντα απο το αεροδρομιο προς την πολη.παρακαλω τι ωρα σταματαει το βραδυ το μετρο απο αεροδρόμιο για Σουλταναχμετ, καθως και το τραμ. Ευχαριστώ
Τα αγόρασες από την πόλη ή από τα duty free;;
Πόση ώρα είναι περίπου το αεροδρόμιο από το κέντρο της Πόλης;
Εμείς χρησιμοποιήσαμε το havaist είναι 3€/άτομο κ μέχρι την ταξιμ ήταν 40’ δεν συναντήσαμε βέβαια κίνησηΣωστά...θα έχουν τα δικά τους φαγητα....βέβαια εγώ τρελενομαι για τουρσί ο άντρας μου όχι...μα πραγματικά έχω κάνει μια 20 ταξίδια....ε δεν έχω ζοριστει να κλείσω ξενοδοχείο τόσο...που θα πάει θα καταληξω...εχω βάλει μια 25 φίλτρα στο booking....η
μεταφορά στο αεροδρόμιο είναι το άλλο θέμα που με έχει προβληματίσει ... Γτ λένε ότι με ΜΜΕ είναι 1_45... Ενώ με αμάξι μόνο 45.....
Αυτό το περνεις από το υπόγειο διάβασα??? Βγάζεις εισητηρίο απευθείας με πιστωτική?? Γτ όλοι λέτε συνάλλαγμα να κάνουμε στη πόλη...όχι στο αεροδρόμιο...Εμείς χρησιμοποιήσαμε το havaist είναι 3€/άτομο κ μέχρι την ταξιμ ήταν 40’ δεν συναντήσαμε βέβαια κίνηση
18 Τουρκικές λίρες είναι η τιμή. Σε 6 μήνες, ένα χρόνο, πόσο, που θα διαβάζει ο επόμενος και η ισοτιμία θα είναι διαφορετική, η πληροφορία που δίνεις δε θα έχει καμμία αξία.Εμείς χρησιμοποιήσαμε το havaist είναι 3€/άτομο
Χαχα!!οκ..σε 6 μήνες μπορεί να έχει αλλάξει κ η τιμή μην είσαι υπερβολικός18 Τουρκικές λίρες είναι η τιμή. Σε 6 μήνες, ένα χρόνο, πόσο, που θα διαβάζει ο επόμενος και η ισοτιμία θα είναι διαφορετική, η πληροφορία που δίνεις δε θα έχει καμμία αξία.
Ναι ακριβώς κατεβαίνεις 1-2 ορόφους δεν θυμάμαι ακριβώς κ πληρώνεις μέσα στο λεωφορείο με κάρτα μέσα στο λεωφορείο πια δεν παίρνουν μετρητά ίσως σε κάποιο εκδοτήριο αν έχετε μόνο μετρητά,για την κάρτα δεν γνωρίζω δεν έχω βγάλει ποτεΑυτό το περνεις από το υπόγειο διάβασα??? Βγάζεις εισητηρίο απευθείας με πιστωτική?? Γτ όλοι λέτε συνάλλαγμα να κάνουμε στη πόλη...όχι στο αεροδρόμιο...
Κ κάτι ακόμα την κάρτα για τα μουσεία αξίζει να την βγάλω??? Κερδίζω τουλάχιστον χρόνο αναμονής????
Ποτε πηγες τελευταια φορα;γιατι εμεις οταν πηγαμε δε μπορουσαμε να πληρωσουμε με καρτα γιατι δεν ειχε σημα καλο στο pos..οποτε καλυτερα ας εχουν ενα 20ε σε τουρκικες λιρες σ αυτη τη χωρα ευκολα σπαει ο διαολος το ποδαρι του!Ναι ακριβώς κατεβαίνεις 1-2 ορόφους δεν θυμάμαι ακριβώς κ πληρώνεις μέσα στο λεωφορείο με κάρτα μέσα στο λεωφορείο πια δεν παίρνουν μετρητά ίσως σε κάποιο εκδοτήριο αν έχετε μόνο μετρητά,για την κάρτα δεν γνωρίζω δεν έχω βγάλει ποτε
Πήγα 30 Ιουλίου κ θέλαμε να πληρώσουμε μετρητά αλλά μας είπαν ότι δεν δέχονταν πια,από ataturk που το παίρναμε μπορούσαμε να πληρώσουμε μετρητά εμείς μια χαρά πληρώσαμε με κάρταΠοτε πηγες τελευταια φορα;γιατι εμεις οταν πηγαμε δε μπορουσαμε να πληρωσουμε με καρτα γιατι δεν ειχε σημα καλο στο pos..οποτε καλυτερα ας εχουν ενα 20ε σε τουρκικες λιρες σ αυτη τη χωρα ευκολα σπαει ο διαολος το ποδαρι του!