Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Πόσο σοβαροί επισκέπτες της Πόλης θα ήμασταν αν δεν δοκιμάζαμε τα δυό πράγματα που συνδέονται άμεσα με την κουλτούρα της Ανατολής; Δηλαδή ναργιλέ και χαμάμ! Δεν χρειάστηκε να κάνω και σπουδαία έρευνα γιατί είχα έτοιμες τις προτάσεις από τους καλούς φίλους εδώ. Ξεκινάμε από το Anadolu Nargile Corlulu Ali Paca Medresesi.
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο βρεθήκαμε σε ένα χώρο που είχε δυό καφενέδες ο ένας απέναντι από τον άλλο. Μας πλησιάζουν δύο Τούρκοι που μας ρωτάνε αν θέλουμε ναργιλέ... μαλώνουν μεταξύ τους... ακολουθούμε τον έναν ... συνειδητοποιώ πως δεν είναι ο χώρος που έχω δει στο φόρουμ ... μεταβολή και πάμε στο άλλο. Το πέτυχα!
Δεν είμαι τυχαίο τουριστάκι εγώ, κύριοι! Έρχομαι διαβασμένη!!!
Καλά, πιο πολύ γελούσαμε παρά καπνίζαμε …. Μαζί μας γελούσε και ο φίλτατος θαμώνας, που έκανε στους άντρες μας μάθημα ναργιλέ. Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!
Στον χώρο ήμασταν οι μοναδικές γυναίκες αλλά απτόητες πήραμε την ανάλογη πόζα και … ιδού
Ωραία γεύση αφήνει το μήλο!
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο βρεθήκαμε σε ένα χώρο που είχε δυό καφενέδες ο ένας απέναντι από τον άλλο. Μας πλησιάζουν δύο Τούρκοι που μας ρωτάνε αν θέλουμε ναργιλέ... μαλώνουν μεταξύ τους... ακολουθούμε τον έναν ... συνειδητοποιώ πως δεν είναι ο χώρος που έχω δει στο φόρουμ ... μεταβολή και πάμε στο άλλο. Το πέτυχα!
Δεν είμαι τυχαίο τουριστάκι εγώ, κύριοι! Έρχομαι διαβασμένη!!!
Καλά, πιο πολύ γελούσαμε παρά καπνίζαμε …. Μαζί μας γελούσε και ο φίλτατος θαμώνας, που έκανε στους άντρες μας μάθημα ναργιλέ. Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!
Στον χώρο ήμασταν οι μοναδικές γυναίκες αλλά απτόητες πήραμε την ανάλογη πόζα και … ιδού
Ωραία γεύση αφήνει το μήλο!
Last edited: