taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα σε όλους. Πάνω που ξεκίνησα να ψάχνω καταλυματα στα παραπάνω νησιά για island hoping κατα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ξεκίνησε να χτυπάει ο εγκέλαδος. Τι λέτε, τα αφήνουμε για φέτος? Ήθελα να ολοκληρώσω τις Κυκλάδες φέτος και μου έμεναν αυτά..

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα σε όλους. Πάνω που ξεκίνησα να ψάχνω καταλυματα στα παραπάνω νησιά για island hoping κατα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ξεκίνησε να χτυπάει ο εγκέλαδος. Τι λέτε, τα αφήνουμε για φέτος? Ήθελα να ολοκληρώσω τις Κυκλάδες φέτος και μου έμεναν αυτά..
Για μένα όχι, κάνεις το πρόγραμμα σου και κλείνεις με δωρεάν ακύρωση στη χειρότερη.
Είναι αρκετά νωρίς ακόμα φυσικά για οποιαδήποτε πρόβλεψη, πόσο μάλλον όταν κανείς δε ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σ' ένα φαινόμενο που από μόνο του είναι πολύ σοβαρό και ελπίζουμε να μην έχει περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις.

tol_pap

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Εγώ αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να μην υποτιμήσεις τη Σίκινο. Για μένα είναι μια κατηγορία μονη της και θα πρότεινα 3 διανυκτερευσεις. Εννοείται πως αν σου αρέσει η πεζοπορία θα την απολαύσεις ακόμη περισσότερο καθώς έχει παραλίες διαμάντια με πεζοπορία όπως Μάλτας Σαντοριναίικα και Αγ. Παντελεημων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.832
Μέλη
39.591
Νεότερο μέλος
mix84mix

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom