Καλησπέρα. Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά... Παρόλο που έχω κάνει αρκετές κρουαζιέρες ανά τον κόσμο δεν έχω ξανακάνει στο Αιγαίο. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν εάν κάποιος ξέρει πως μπορούμε να πάμε από το λιμάνι που αράζει το κρουαζιερόπλοιο στην "χώρα" του νησιού. Για τα νησιά Μύκονο, Σαντορίνη και Κω... Από το πρακτορείο μας είπαν υπάρχουν ταξί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε λόγω μεγάλης ζήτησης και μας προτείνουν να πάρουμε τις αντίστοιχες εκδρομές του πλοίου μόνο για την μεταφορά αλλά ρε παιδιά με 50-80 ευρώ το άτομο που είναι οι φθηνότερες νομίζω ότι είναι αμαρτία από τον Θεό... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας...
Υγ. Τονίζω απλά ότι θα είμαστε στο κάθε νησί λίγες ώρες και η κρουαζιέρα είναι την εβδομάδα που δεκαπενταύγουστου.... Άρα περιορισμένος χρόνος και πολύς κόσμος δυστυχώς....
Υγ. Τονίζω απλά ότι θα είμαστε στο κάθε νησί λίγες ώρες και η κρουαζιέρα είναι την εβδομάδα που δεκαπενταύγουστου.... Άρα περιορισμένος χρόνος και πολύς κόσμος δυστυχώς....