• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κροατία Κροατία - πληροφορίες

FrozenRainbow

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
Χαιρετώ και γω την όμορφη παρέα σας. Το υπέροχο αυτό site είναι ο φάρος κάθε ταξιδευόμενου και ομολογώ ότι αν και δεν είχα μέχρι τώρα την όρεξη αλλά και τον χρόνο να ασχοληθώ με το όμορφο αυτό χόμπυ διάβαζα που και που διάφορα υπέροχα θέματα.

Έτσι αυτό το διάστημα τυγχάνει να θέλω να σπάσω την παρθενία μου στα ταξίδια και δη του εξωτερικού κυρίως, και έχω την χαρά να ανοίγω το πρώτο μου τοπικ με ερωτήσεις.
Για να μπω στο θέμα εγώ και η κοπέλα μου θέλουμε ενα υπέροχο ταξιδάκι αναψυχής σε εναν όμορφο θερινό προορισμό. Εννοείται ότι για την κοπέλα μου αλλά και για μένα ο παράγοντας θάλασσα και παραλία είναι καταλυτικός. Αυτό που ζητάμε είναι κυριώς φαί , θάλασσα, μια τυπική έστω νυκτερινή ζωή για ποτάκια έστω και λίγο clubbing...
Φυσικά όπως είναι και τα πράγματα τώρα θέλω κάτι οικονομικό.
Σκέφτηκα όλους τους παράγοντες αυτού που ζητάω και το συζήτησα και με την κοπέλα μου. Τόσο αυτή όσο και εγώ σκεφτήκαμε την Κροατία. Τουλάχιστον για τις παραλίες της...
Έψαξα λίγο στο νετ δεν βρήκα πολλά στοιχεία δυστυχώς για τις παραθαλασσίες περιοχές της.Μόνο ότι φημήζεται για τα θέρετρα γυμνιστών της κτλ...
Η κοπέλα μου που είναι αποφασισμένη να κάνει τέτοιο άνοιγμα και επειδή βαριόμουν τότε που το συζητήσαμε να ψάξω και εγώ ο ίδιος περαιτερω έψαξε και μου πρότεινε τον έξης προορισμό στην Κροατία : Koversada και hotel Monsena.
Τόσοι πολυταξιδεμένοι είστε εδώ πέρα. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί? Οτιδήποτε πληροφορίες μπορείται να μου δώσετε για να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω και κατά πόσο θα περάσουμε καλά.....
Το ταξίδι παεί μάλλον για τέλη Ιούνιου η ίσως και για μέσα αν το καταφέρουμε...Αλλά λίγο που έψαξα για εισητήρια δεν βρήκα τις επιθυμητές οικονομικές τιμές που ήθελα...κοντά 200 ευρώ εισιτήριο ένα άτομα είναι λίγο πολλά...τούλάχιστον όταν θες να κάνεις κ οικονομία :p

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Επειδή μου έκαναν εντύπωση οι προορισμοί που έχετε βρει, το γκούγκλαρα λίγο (κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ) και βρήκα ότι πρόκειται για θέρετρα στην Ίστρια που είναι γνωστά κυρίως ως θέρετρα γυμνιστών. Περί ορέξεως...
Όσον αφορά στην Κροατία ως τόπο καλοκαιρινών διακοπών γιατί δεν κοιτάτε προς Ντουμπρόβνικ. Η Croatia Airlines έχει απευθείας πτήσεις από Αθήνα και με σωστή επιλογή ημερομηνιών μπορεί να πέσετε στα 350 τα δυο άτομα.

FrozenRainbow

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
ναι το μερος που ανεφερα ειδα και εγω απο το γκοογκλυ οτι ειναι ιστορικό θέρετρο γυμνιστών αλλά κάποια άλλη ουσιώδη πληροφορία για αυτό το μέρος δεν κατάφερα να βρω.
Ναι χθες εκανα μια εκτεταμένη αναζήτηση και το Ντουμπρόβνικ όντως δείχνει μια πολύ ελκυστική επιλογή.
Σχετικα με το θέρετρο των γυμνιστών μου πρότεινε αυτή αυτό το μέρος επειδή της εξέφρασα την επιθυμία μου ότι θέλω να την δω να κάνει topless....

jimp

Member
Μερακλής!
Εύγε!
Τι να τα κανείς τα μέρη και τις πληροφορίες για αυτά?
Την τελευταία πρόταση έπρεπε να γράψεις κατευθείαν.

FrozenRainbow

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
χαχαχαχα μωρε και Ελλαδα θα πηγαιναμε καπου αλλα της εχει κολησει εξωτερικο και φτηνα...
Ειπαμε ζηταμε αλλα πρεπει να δεχομαστε τωρα και τα αντιτιμα χαχαχαχα
Και ετσι σκεφτηκα Κροατια οτι θα ειναι και πανεμορφα αλλα και φτηνα...Σημασια παιζει και το φαγητο στα εστιατορια εκει ποσο θα μου βγαινει η μερα...Σκεφτομαι για κανενα δεκαημερο και σαν budget 800 ευρω ξεχωριστα βεβαια τα εισητηρια!
by they way καλη ανασταση χρονια πολλα με υγεια και χαρα παιδια!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
κατ αρχην μην νομιζεις οτι η κροατια ειναι ειδιαιτερα φθηνη χωρα..οι τιμες χουν πολυ απ την ελλαδα.το καλοκαιρι ειναι ενας must προορισμος η κροατια με τις αντιστοιχες τιμες..
ειναι ομως μια υπεροχη χωρα με πολλα νησια και πολλες υπεροχες πολεις και ειναι κριμα να ειστε μονο σε ενα μερος με το κριτιριο του γυμνισμου και μονο..
800 ευρω το ατομο η και οι δυο?
παντως 10 μερες ειναι πολυ καλα για να γνωρισετε πολλες απ τις ομορφιες αυτης της χωρας..
εχετε ως αφετηρια το ντουμπροβνικ και νοικιαστε αυτοκινητο να κινηθειτε η χρησιμοποιειστε τα τακτικα πλοια της γραμμης προς τα νησια η τα λεωφορεια..
πατε απο ντουμπροβνικ σπλιπ,τρογκιρ,ζανταρ,στο νησι Brac με τη φημισμενη παραλια Bol,τα νησια hvar,korcula (καποια απ αυτα φυσικα καθως μιλαμε για πολλα μερη και μεγαλες διαδρομες).
βεβαια για να μην εχετε πολλες μετακινησεις μπορειτε να πατε ντουμπροβνικ και να το συνδιασετε με τα θερετρα του μαυροβουνιου (kotor,budva,bar).

FrozenRainbow

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αυτες! Ναι ειναι η αληθεια οτι τα νησακια της ειναι ονειρο και θα ηθελα και εγω πολυ προσωπικα ο ιδιος να τα εξερευνησω...
Ειδικα το νησι Brac θα το τιμησω...
Και εξαλου σχετικα με το θεμα του γυμνισμου νομιζω οτι σε οποια παραλια και να παμε το τοπλεςς ειναι ελευθερο...σωστα?
800 ευρω για δεκα μερες λες δεν φτανουν ε?αντε να το ανεβασω στο χιλιαρικο με τα χιλια ζορια αλλα παραπανω δεν γινεται...
Ειναι η αληθεια οτι σκεφτομουν μηπως πρεπει να αλλαξω και προορισμο τουλαχιστον για αυτη την περιοδο που δεν εχω και πολυ χρονο να οργανωθω..

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αυτες! Ναι ειναι η αληθεια οτι τα νησακια της ειναι ονειρο και θα ηθελα και εγω πολυ προσωπικα ο ιδιος να τα εξερευνησω...
Ειδικα το νησι Brac θα το τιμησω...
Και εξαλου σχετικα με το θεμα του γυμνισμου νομιζω οτι σε οποια παραλια και να παμε το τοπλεςς ειναι ελευθερο...σωστα?
800 ευρω για δεκα μερες λες δεν φτανουν ε?αντε να το ανεβασω στο χιλιαρικο με τα χιλια ζορια αλλα παραπανω δεν γινεται...
Ειναι η αληθεια οτι σκεφτομουν μηπως πρεπει να αλλαξω και προορισμο τουλαχιστον για αυτη την περιοδο που δεν εχω και πολυ χρονο να οργανωθω..
η αληθεια ειναι πως θελει καλη οργανωση η κροατια αν θες να δεις αρκετα μερη..μια χαρα ειναι 800-1000 ευρω..εσεις ξερετε πως θα τα αξιοποιησετε..
παντως αν το αποφασισετε να πατε..διαλεξτε λιγα μερη να μην εχετε πολυ ταλαιπορια..
οσο για τοπλες φυσικα και μπορει να κανει οπουδηποτε:cool:

FrozenRainbow

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
Λοιπον οταν εδειξα στην κοπελα μου μερικες φωτος του Ντουμπροβνικ με τα πανεμορφα βυζαντινα τειχη και τα ομορφα κτισηματα διπλα στην θαλασσα κτλ κατενθουσιαστηκε τοσο πολυ οσο και εγω και δηλωσε ρητα οτι θα ειναι ο προορισμος μας εκει...το προτεινα και εγω σαν την βαση μας!
Οποτε οποιος εχει αναλογα βιωματα και χρησιμες πληροφοριες για το μερος...κυριως για αποφυγη κακοτοπιων στο οικονομικο κτλ...
Οπως και απο εκει ποια ειναι τα πιο κοντινοτερα και πανεμορφα μερη που αξιζει να δουμε οπως κανα νησακι τιποτα εξωτικες παραλιες κτλ...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σχετικα με το θέρετρο των γυμνιστών μου πρότεινε αυτή αυτό το μέρος επειδή της εξέφρασα την επιθυμία μου ότι θέλω να την δω να κάνει topless....
Εσύ καλά θες να την δεις (και υποθέτω και οι άλλοι άρρενες) να κάνει μπάνιο topless. Εκείνη, όμως, θέλει να σε δει να κάνεις bottomless? Γιατί, αν δεν ισχύει αυτό, τότε τα θέρετρα των γυμνιστών δεν παίζουν στον προγραμματισμό σας...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
πήγα πέρσι τουρ στα Δυτικά Βαλκάνια, όλο το τουρ (14 μέρες με αεροπορικά) μου στοίχισε 400 ευρώ. Διαμονή σε χόστελ, νυχτερινά λεωφορεία, κάμπινγκ και couchsurfing. Μπορώ να πω, πως έιδα αρκετά, έφαγα καλά (δε πείνασα καθολού) αλλά δε πήγα σε κανένα κλάμπ, γιατί δε είμαι τέτοιος τύπος (τα βαριέμαι του κερατά)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη