Γιώργος Πολίτης
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κοπεγχάγη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νορβηγία
Τα πάντα εξαρτώνται από το σε ποια περιοχή θα επιλέξεις να μείνεις (και ασφαλώς το πόσο ανασφαλής είσαι σχετικά με το αυτοκίνητό σου). Αν επιλέξεις να μείνεις στο κέντρο των πόλεων κάτι πολύ σημαντικό ώστε όταν θέλεις να βγεις μια βόλτα να μην πρέπει να πάρεις συγκοινωνία ή να περπατήσεις μισή ώρα πριν ξεκινήσεις (κουρασμένος πλέον) τη βόλτα σου θεωρώ πως είναι. Στο Ζάγκρεμπ π.χ. εκεί που μείναμε δεν υπήρχε περίπτωση να παρκάρεις στους γύρω δρόμους από την κάτω του μεριά, στα στενά μέσα (από την απέναντι μεριά της παλιάς πόλης μετά την πλατεία Jelacica) πιθανόν να βρίσκεις. Αλλά θα έχεις τη διάθεση να ψάχνεις τριγύρω με την πιθανότητα να πάρεις κάποια κλήση ή να σου αφαιρέσουν τις πινακίδες (σε κάποια ίσως ακραία περίπτωση Στην Λιουμπλιάνα στο μέρος που μέναμε έπρεπε να πληρώνεις στους δρόμους. Ελεύθερα ήταν μόνο μετά από κάποια ώρα το βράδυ μέχρι κάποια νωρίς πρωί. Μπορείς να έχεις το άγχος του ελέγχου της πληρωμής; Θεωρώ πως αν το ψάξεις λίγο θα βρεις σπίτι με πάρκινγκ. Σε έσχατη λύση σου δίνω τις διευθύνσεις των σπιτιών που μείναμε εμείς... Αν βιαστείς να κλείσεις τα δωμάτια υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα βρεις ελεύθερα... (Για τα Σκόπια δεν υπάρχει θέμα. Κλείνεις με πάρκινγκ και σε βάζουν να παρκάρεις στο δρόμο. Μου έτυχε και τις δύο φορές. Πάντως και τις δύο φορές το αμάξι ήταν απόλυτα ασφαλές)Επειδή σας είναι πρόσφατο το ταξίδι και είπες οτι έβρισκες σπίτια με parking, θεωρείς ότι είναι αναγκαίο;
Παρατήρησες σε όλες τις πόλεις ότι δεν θα βρίσκεις δωρεάν parking κοντά στα σπίτια;
Εγώ θα είμαι Σεπτέμβριο σε αυτές τις περιοχές
Last edited: