soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
σιγά!!! πήρε το κέρμα που θα το έχει ανάμνηση, τις φτάνει,αρα το δωρο της ανηκει...εγω μπορω να το δωσω αν το θελει
σιγά!!! πήρε το κέρμα που θα το έχει ανάμνηση, τις φτάνει,αρα το δωρο της ανηκει...εγω μπορω να το δωσω αν το θελει
οκ ευχαριστειστε την εκ μερους μου!σιγά!!! πήρε το κέρμα που θα το έχει ανάμνηση, τις φτάνει,
Nαι ο @soudianos και η @rethimno είναι υπέροχοιSoudianos & Rethimno, είστε απλά υπέροχοι!
Ti αρνάκια καλέ!!!! Στον Ψηλορείτη την κόψαμε? Δίπλα στο κύμα με όλα τα θαλασσινά καλούδιαΜπράβο παιδάκια μου και του χρόνου...Να είστε όλοι καλά.
Tίποτα αντικρυστά αρνάκια δεν είχαμε???
Nαι ο @soudianos και η @rethimno είναι υπέροχοι
Και που το προβλημα?... 2 τα δωρα! Φιλοξενουμε και την κυρια -φιλη ..δωσε της το κινητό μου μετα τις 24 Μαρτιου θα ειμαι στο Ζαρό...σε περιμενω κ σενα για εκεινο το κρασακι που δεν ειπιαμε περσυ..!σιγά!!! πήρε το κέρμα που θα το έχει ανάμνηση, τις φτάνει,
Μα που την κοπανάς αποκριάτικα όταν όλο το Ηράκλειο είναι στα μέρη σου; Μόνο καλοκαίρι να το συνδυάσω με ορειβασία στο βουνό ΚαμάρεςΚαι που το προβλημα?... 2 τα δωρα! Φιλοξενουμε και την κυρια -φιλη ..δωσε της το κινητό μου μετα τις 24 Μαρτιου θα ειμαι στο Ζαρό...σε περιμενω κ σενα για εκεινο το κρασακι που δεν ειπιαμε περσυ..!
Φετος δεν θα εχουμε αποκριατικες εκδηλωσεις στο Ζαρο. Πριν μερικες μερες ο ηγουμενος της Μονής Βροντησιου Χριστοφόρος εκοιμηθει και ετσι αποφασισαμε να μην κανουμε αποκριατικες εκδηλωσεις σε ενδειξη πενθους, σεβασμου και αγαπης.Μα που την κοπανάς αποκριάτικα όταν όλο το Ηράκλειο είναι στα μέρη σου; Μόνο καλοκαίρι να το συνδυάσω με ορειβασία στο βουνό Καμάρες
ούτε στη Γέργερη?Φετος δεν θα εχουμε αποκριατικες εκδηλωσεις στο Ζαρο. Πριν μερικες μερες ο ηγουμενος της Μονής Βροντησιου Χριστοφόρος εκοιμηθει και ετσι αποφασισαμε να μην κανουμε αποκριατικες εκδηλωσεις σε ενδειξη πενθους, σεβασμου και αγαπης.
Εκει θα κανουν...ακριβως προγραμμα δεν ξερω γιατι λειπω ολο το χειμωνα ...αλλα οτι εκαναν θα κανουν φανταζομαιούτε στη Γέργερη?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Άλλη μια κοπή πίτας πέρασε και θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου να συναντηθούμε ξανά;; Ας κανονίσουμε κι άλλη συνάντηση συντομότερα...όπως παλαιότερα!!!!
Όλα ήταν υπέροχα χθες...πολύ χάρηκα που σας είδα όλους αλλά περισσότερο χάρηκα για τα νέα μέλη...ήταν πολλά και εύχομαι να μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο!!!
Εύα όλα ήταν τέλεια όπως κάθε χρόνο άλλωστε!!
Όσον αφορά το φλουρί επιτέλους βρέθηκε....γιατί η μάνα μου νόμιζε οτι έχει αρχίσει και τα χάνει...
Καλή αντάμωση!!