rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Ο Μιχάλης θα είναι παρών ελπίζωΕμεις εκτος απο τις 17/1 μπορουμε ολες τις επομενες Κυριακες!!
Οποτε οτι βολευει τους περισσοτερους!!
Ο Μιχάλης θα είναι παρών ελπίζωΕμεις εκτος απο τις 17/1 μπορουμε ολες τις επομενες Κυριακες!!
Οποτε οτι βολευει τους περισσοτερους!!
Εννοείται και θα είναι!! Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή?? χαχαχαΟ Μιχάλης θα είναι παρών ελπίζω
Aργυρώ το μωρό θα το φέρετε...;Εννοείται και θα είναι!! Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή?? χαχαχα
Θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε!!Aργυρώ το μωρό θα το φέρετε...;
στις 6 του Φλεβάρη δν είναι Κυριακή Εύαωραια!
ας δουμε λοιπον ποσοι θα μαζευτουμε στις 6 Φλεβαρη.
-Rethimno
-argiro
-Eva kas
για να δουμε και ποιοι αλλοι μπορουν......
Ειναι Κυριακη και συνηθως μαζευομαστε γυρω στις 1 για να εχουμε χρονο να τα πουμε!
Καλησπερα Αιμιλια!!να ρωτήσω και εγώ η αφελής..λέμε τόση ώρα για Κρήτη..μιλάμε για ποια πόλη?! Αν πρόκειται για Ηράκλειο, είμαι και εγώ μέσα να σας γνωρίσω και από κοντά !
από το Ηράκλειο θα ξεκινήσουμς κι εμείς ορισμένοι. ο χώρος στις Καλύβες είναι δικός μας και τη βενζινη που θα κάψεις την κερδίζεις από αλλού..........να ρωτήσω και εγώ η αφελής..λέμε τόση ώρα για Κρήτη..μιλάμε για ποια πόλη?! Αν πρόκειται για Ηράκλειο, είμαι και εγώ μέσα να σας γνωρίσω και από κοντά !
αυτό με την βενζίνη, τι εννοεί ο ποιητής...?από το Ηράκλειο θα ξεκινήσουμς κι εμείς ορισμένοι. ο χώρος στις Καλύβες είναι δικός μας και τη βενζινη που θα κάψεις την κερδίζεις από αλλού..........
Η συμμετοχή στο κόστος ελάχιστη και οι προσφορές πολλές...Θα κάνω παράκαμψη και δεν θα μπορέσω με παρέα, όμως πιθανώς να μπορέσει κάποιος φίλος. θα σε ειδοποιήσωαυτό με την βενζίνη, τι εννοεί ο ποιητής...?
Έχω εξεταστική με δύσκολο μάθημα την επόμενη αλλά νομίζω θα τα καταφέρω χρονικά.. αν συγχρονιστούμε οι Ηρακλειώτες θα ταν όμορφα να ερχόμασταν όλοι μαζί..!