taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Από Μεσαρά θα πάει κανείς; Πιθανόν (όχι σίγουρο ακόμη) να βρίσκομαι κάτω για μια δουλειά που έχω το Σάββατο, αλλά θα είμαι χωρίς μεταφορικό μέσο.
Προς το παρόν δεν έχουμε άφιξη από Μεσσαρά αν και αχνοφενετε κάτι από Ζαρό αλλά δεν είναι σίγουρο...Από Μεσαρά θα πάει κανείς; Πιθανόν (όχι σίγουρο ακόμη) να βρίσκομαι κάτω για μια δουλειά που έχω το Σάββατο, αλλά θα είμαι χωρίς μεταφορικό μέσο.
περαστικα στο μικρο...Παιδιά εμάς το MIATAKI ανέβασε πυρετό από χτες βράδυ . Δεν ξέρω πως θα πάει αλλά αν συνεχίσει έτσι μας βλέπω να μην τα καταφέρνουμε . Θα ενημερώσω κατά το τέλος της εβδομάδας
Όλα θα πάνε καλά με το Μιατακι είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μαζί μας θα περάσουμε τέλεια όπως κάθε χρόνο άσε που θα νιώθεις ασφαλής με το ιατρικό στόλο που έχουμε..Παιδιά εμάς το MIATAKI ανέβασε πυρετό από χτες βράδυ . Δεν ξέρω πως θα πάει αλλά αν συνεχίσει έτσι μας βλέπω να μην τα καταφέρνουμε . Θα ενημερώσω κατά το τέλος της εβδομάδας
θα ελθει και η Αγγελικη ......αρα εγω η ολγα και αγγελικηΔύο μέρες μας έμειναν άντε να δηλώσετε και οι τελευταίοι για να κλείσουμε τραπέζι είμαι σίγουρη ότι έχουμε και άλλα Κρητικοπουλα στο φόρουμ που με χαρά θα καλοσωρησουμε..
Τώρα σας πιάσανε οι ντροπες....
Τελικά η δουλειά αναβλήθηκε, οπότε δυστυχώς θα μείνω στην Αθήνα αυτό το Σ/Κ.Από Μεσαρά θα πάει κανείς; Πιθανόν (όχι σίγουρο ακόμη) να βρίσκομαι κάτω για μια δουλειά που έχω το Σάββατο, αλλά θα είμαι χωρίς μεταφορικό μέσο.
κριμα.. θα ηταν ωραια αν σε ξαναβλεπαμε...Τελικά η δουλειά αναβλήθηκε, οπότε δυστυχώς θα μείνω στην Αθήνα αυτό το Σ/Κ.