• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κρατήσεις;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το μπάνερ "κρατήσεις" δε δουλεύει πια; Είπα και γω να κάνω μια κράτηση μέσω TS να βγάλει και το σάιτ κανά φράγκο και δε δουλεύει.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λέγοντας μπάνερ υποθέτω ότι εννοείς το κουμπί στο μενού επάνω; Αν ναι, τι εννοείς δε δουλεύει; έχει 3 υπομενού από κάτω, ξενοδοχεία, αεροπορικά, και aegean airlines. Μια χαρά τα βλέπω και δουλεύουν.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό εννοώ ναι. Το πατώ και δε γίνεται τίποτε. Ούτρε καν μια χοντρή δε βγαίνει, καταρρίπτεται κι αυτός ο μύθος.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και εμένα μια χαρά μου δουλεύει. Πάτα πάνω στο βελάκι και όχι στο εικονίδιο/πλαίσιο. Αν πατήσεις μόνο το εικονίδιο/πλαίσιο, δεν πατιέται...

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό ήταν. Τόσο απλό, τόσο σημαντικό, τόσο ανεπαίσθητο, τόσο επώδυνο. Τόσο χλυαρό, τόσο βαρύ, τόσες μαλ@@@ γράφω από τη χαρά μου.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Αυτό ήταν. Τόσο απλό, τόσο σημαντικό, τόσο ανεπαίσθητο, τόσο επώδυνο. Τόσο χλυαρό, τόσο βαρύ, τόσες μαλ@@@ γράφω από τη χαρά μου.
Aμα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος συγγραφεας δεν του φτανει ενα απλο ''ευχαριστω''. Θα τη γραψει την παραγραφο με τοσααα κοσμιτικα επιθετα!!!Και γω οταν ειδα τον τιτλο λεω ηρθε η ωρα να κανουμε κρατησεις για το βιβλιο σου!

karfitsa

Member
Το μπάνερ "κρατήσεις" δε δουλεύει πια; Είπα και γω να κάνω μια κράτηση μέσω TS να βγάλει και το σάιτ κανά φράγκο και δε δουλεύει.
Ολοι πρεπει να κανουμε τις κρατησεις μεσω του σαιτ μας...δεν μας κοστιζει τιποτα:)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom