• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Οχι,θα σου στείλω τον Στρατουλη

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ποιος ειν' ο Στρατουλης; Τιρμπουσον να φερει, δεν εχω.

Krazykat

Member
Η κορυφαία Ελληνική πρόταση,κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη,ακούει βέβαια στο όνομα Anny's Animus.Συμπύκνωση,σωστή χρήση βαρελιού,πολυπλοκότητα και φοβερή δυναμική παλαίωσης.Δικαιολογεί απόλυτα την τιμή του σε αντιπαραβολή με έναν άλλο του μεγάλο αντίπαλο που έχει μεν το όνομα αλλά όχι και ΤΟΣΗ χάρη για την τιμή που έχει φτάσει.
Αναφέρεσαι στον Κοκκινόμυλο; Γιατί τον έχω δοκιμάσει δύο φορές με διαφορετικά μενού και απογοητεύτηκα και τις δύο σε σχέση πάντα με τη φήμη του. Κι ευχαριστούμε για την πρόταση - δεν έχω πιει το Merlot του, αλλά το Cabernet Sauvignion του Τσώλη (που νομίζω το είχε κάπου αναφέρει μια άλλη εκλεκτή οινόφιλη φίλη μας;)) είναι όντως κορυφαίο για μένα.

υγ. Μια ιωσούλα ανέτρεψε κάποια σχέδια και εξαφανιστήκαμε :icon_redface:.. θα επανέλθουμε δριμύτεροι!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αρνητικά σχόλια δημόσια συγχωρέστε με αλλά δεν θα κάνω λόγω ιδιότητας πλέον.Σε ποιό αναφέρομαι μονο σε πμ.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Βρε, αφήστε τα μερλό και μπείτε στον κόσμο της

Νάουσας, της πόλης του οίνου (2014)
Με τη συμμετοχή όλων των οινοποιών, ένα μοναδικό τριήμερο αφιερωμένο στην κουλτούρα του Ξινόμαυρου
Από τις 12 έως 14 Δεκεμβρίου, η Πόλη του Οίνου ξεκλειδώνει τα μυστικά της. Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες της Νάουσας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το Ξινόμαυρο με τη συμμετοχή – για πρώτη φορά- του συνόλου των οινοπαραγωγών της περιοχής. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας «Νάουσα Οίνος / Naoussa Wine» με τη συνεργασία μελών του Συλλόγου Εστίασης Νάουσας.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η ημερίδα που θα συντονίσει ο Γιάννης Καρακάσης είναι από τα πλέον σημαντικά γεγονότα για την εκδήλωση και για το μέλλον του Ξινόμαυρου.

Από παρόμοιες ημερίδες αναγεννήθηκαν περιοχές όπως το Piemonte και η Rioja.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Λοιπόν, επειδή είμαι ελέφαντας (σε χωρητικότητα μνήμης), κάτι μου θύμιζε το Clos Mogador που έφερε ο ειδήμον.
Παίζει συνεργασία ή έτυχε; Και κυρίως, θα παίξουν κι άλλα περίεργα που μας μοστράρει συνεχώς ο panpan εδώ; Να αποταμιεύσω;

Μη έχοντας θάρρος να σταματήσω την ψύχωση με το ξινόμαυρο, πήρα να δοκιμάσω άλλα 3.

Το τέταρτο είναι ένα Ελληνικό μένθια (οκ μαλτάκια; ).

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ΟΧΙ.Αφού προφέρεται Μενθία (μην το αλλάξεις για να το παίξεις έξυπνος).
Επίσης δεν υπάρχει κανενός είδους συνεργασία.Απλώς κάποια κρασιά είναι πολύ μεγάλα για να είναι άγνωστα.
Χάρις στο Clos Mogador έγινε το Priorat αυτό που είναι σήμερα.
Πολύ πιθανόν να δεις πράγματα που μοστράρει ο panpan στο μέλλον και τούμπαλιν (δηλαδή να δοκιμάσει ο panpan εκεί πράγματα που εγώ φέρνω εδώ).

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα