taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Υπάρχει τέτοιο πράγμα (νομίμως) στην Ελλάδα????η εταιρία ταξί
Υπάρχει τέτοιο πράγμα (νομίμως) στην Ελλάδα????η εταιρία ταξί
Ναι, με το Νόμο 3109 του 2003Υπάρχει τέτοιο πράγμα (νομίμως) στην Ελλάδα????
γεια!!!!!Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κλείσω ηλεκτρονικά εισιτήριο για α' θέση;
(αν επιλέξω το βαγόνι Α1 είναι πρώτη θέση;
Γεια σαςγεια!!!!!
μπορείς Α1 είναι πρώτη.
απ την τελευταία μου εμπειρία, αν δεις τα Β2 είναι ανά δύο τριάδες απέναντι θέσεις και κλειστοί ανεξάρτητοι χώροι από το υπόλοιπο βαγόνι. σε έλεγχο που έκανα στην πρώτη θέση την μόνη διαφορά που είχαν με την Β2 ήταν το χρώμα των καθισμάτων. ο χώρος ήταν ίδιος. τώρα, που υπάρχει η διαφορά και κοστίζει περισσότερο δεν γνωρίζω
Έχει λίγο περισσότερο χώρο για τα πόδια και έναν καφέ (ή τσάι νομίζω) δωρεάν.Τελικά τι προνόμια έχει η 1η θέση στον ΟΣΕ? Καλύτερο βαγόνι μόνο ή και κάτι περισσότερο;
Τελικά τι προνόμια έχει η 1η θέση στον ΟΣΕ? Καλύτερο βαγόνι μόνο ή και κάτι περισσότερο;
Επίσης πιο πλατιά καθίσματα και μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις σχετική ησυχία στο ταξίδι (με τιμή εισιτηρίου κοντά στο αεροπορικό δεν την προτιμούν και πολλοί)Έχει λίγο περισσότερο χώρο για τα πόδια και έναν καφέ (ή τσάι νομίζω) δωρεάν.
Τα καθίσματα έχω την εντύπωση ότι είναι τα ίδια με αυτά που έχουν τα κουπέ της Β' θέσης, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά:xmas_mrgreen: Εντάξει, η ησυχία είναι σχετική. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να ταξιδεύω σε κουπέ της Β' θέσης μόνη ή σχεδόν μόνη (με 1 ή 2 άτομα ακόμα). Πάντως, σε γενικές γραμμές, στα κουπέ, είτε Α' είτε Β' θέσης, υπάρχει μεγαλύτερη ησυχία (εκτός από σ/κ και αργίες που, συνήθως, γίνεται ένας σχετικός χαμός).Επίσης πιο πλατιά καθίσματα και μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις σχετική ησυχία στο ταξίδι (με τιμή εισιτηρίου κοντά στο αεροπορικό δεν την προτιμούν και πολλοί)