Action
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Το ξανάζησα! Μπράβο! Πάντα τέτοια ταξίδια, ''γεμάτα'' από όλες τις απόψεις. Εμένα πάλι μου έμεινε το νοτιοανατολικό κομμάτι! Είδομεν!
βλέπεις υπάρχουν τόσο πολλά μέρη για να ταξιδέψουμε..Μια αστραπή είναι η ζωή μας μα προλαβαινουμε...
Όχι δεν χρειάζεται αν δεν βγεις από το αεροδρόμιο....αν τώρα έχεις πολλές ώρες αναμονή και θέλεις να κάνεις μια βόλτα πρέπει να βγάλεις και είναι 35 ευρώ.Καλησπέρα
Μια ερώτηση σχετικά με την πτήση θέλω να κάνω..
Στην ανταπόκριση για τη Μοσχα, είχατε βγάλει και ρωσική βίζα εκτός απο την Κουβανέζικη?
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια....Εκεινο που σου προτεινω σιγουρα ειναι το Hostal Lusero ετσι ειναι το ονομα του που εμεινα στο Τρινιδαδ με ιδιοκτητη τον Οbi.Το email του ειναι [email protected] για να επικοινωνησεις,πες του οτι εισαι γνωστος μου μπας και σου κανει αυτη τη φανταστικη τιμη με 20 cuc τη μερα για ενα σπιτι που αξιζει τουλαχιστον 40 cuc.Στην Αβανα τωρα μειναμε στο casa Dania στην οδο obrapia που ειναι πολυ καλο σημειο.Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και απο εκει απλα ειναι στο 2 οροφο και δεν εχει ασανσερ.Αυτο εχει δικια του σελιδα στο ιντερνετ για να επικοινωνησεις.Τα αλλα δεν στα προτεινω αλλα η αληθεια ειναι οτι και να πας χωρις κρατηση θα βρεις σπιτι σιγουρα....οτι αλλο χρειαστεις,ευχαριστως να βοηθησω...
Δυστυχώς για την Omaida δεν έχω email γιατί είχα επικοινωνησει με κάποιο άλλο casa που δεν είχε δωμάτιο και μέσω αυτού έγινε η κράτηση.Μην φοβάσαι σίγουρα θα βρεις δωμάτιο όταν κατέβηκα από το λεωφορείο υπήρχαν πολλοί με τις φωτογραφίες των σπιτιών τους και σε καλές τιμές...Φανταστικά! Thanks για ολες τις πληροφοριες!
Μηπως μπορεις να γραψεις το μεηλ επικοινωνιας της Omaida Rodrigez στο Vinales? Προσπαθω να κανω διασταυρωση των reviews tripadvisor και των mail απο cuba junky αλλα δε φαινεται να υπαρχουν ολα...
Ευχαριστω!
Θα κάνω μια διανυκτέρευση λόγο πολλών ωρών αναμονής κ έβγαλα βίζα για μια μέρα στην ουσία... Γύρο στα 100€ μου πήγε.... Ααα δεν ήξερα από κει μόνο 35;;;;;Όχι δεν χρειάζεται αν δεν βγεις από το αεροδρόμιο....αν τώρα έχεις πολλές ώρες αναμονή και θέλεις να κάνεις μια βόλτα πρέπει να βγάλεις και είναι 35 ευρώ.