Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Tώρα που το λες όντως, η Αεροφλότ έχει ένα 630άρι απίθανο για Σεπτέμβριο, γιούργια όσο κρατάει.
Εσείς μην ξεχνάτε ότι πήγατε σε άλλες εποχές... Το ευρώ πλέον είναι στο 1,05 σήμερα (!!), η ενοικίαση αυτοκινήτων ακρίβυνε κι άλλο, από Ιούνιο αναμένουμε νέες αυξήσεις σε όλα (συμπεριλαμβανομένων και των casas). Το μπάτζετ που έδωσα είναι για μέση κατάσταση, ούτε πεντάστερους ούτε backpackers, εύκολα στο βγάζω τριπλάσιο ή στο ένα τρίτο.
Ε καλά, προφανώς. Έχω φίλη Κινέζα που το μπάτζετ της στην Αβάνα ήταν 15 ευρώ/ημέρα, όλα μέσα. Έμενε στο casa de mochileros με 5cuc σε κουκέτα, έτρωγε σάντουιτς σε κουβανικά πέσος, έβγαινε μόνο με τα πόδια σε μπαρ της γειτονιάς και χόρευε και τη σάλσα της.Εμένα μου φαίνονται πολλά, με τα στάνταρ που έχω για τις διακοπές μου, τις προτεραιότητες που έχω κτλ. Γι' αυτό νομίζω πως είναι θέμα του καθενός το πόσο εύκολα κανονίζει τα έξοδά του, πόσο θέλει να "παιδευτεί", και πώς έχει στο νου του τις διακοπές του.
Εσείς μην ξεχνάτε ότι πήγατε σε άλλες εποχές... Το ευρώ πλέον είναι στο 1,05 σήμερα (!!), η ενοικίαση αυτοκινήτων ακρίβυνε κι άλλο, από Ιούνιο αναμένουμε νέες αυξήσεις σε όλα (συμπεριλαμβανομένων και των casas). Το μπάτζετ που έδωσα είναι για μέση κατάσταση, ούτε πεντάστερους ούτε backpackers, εύκολα στο βγάζω τριπλάσιο ή στο ένα τρίτο.
Last edited by a moderator: