Στα κυφονησια πηγα το 2010 αρχες Ιουλιου -μοναδικη εμπειρια, πηγα με την κοπελα μου ομως βρηκα και φιλους μπακουροπαρεα που πηγαινουνκαθε χρονο για χαλαρωση. Σχετικα με την ακριβεια ,ειναι γεγονος, τα ζαρζαβατικα,φρουτα πανακριβα 3χ απο την Αθηνα. Απο καταλυματα πολλα ,εγω εκλεισα 1 μηνα πριν πας και με διαπραγματευση κατεβασα την τιμη ,ομως φετος το εχοθν κανει απο μονοι τους, εμεινα σε δωματια σουπερ με 40/μερα με θεα θαλασσα και απλετη ησυχία. Οι παραλιες που μου αρεσαν ηταν η Ιταλιδα, το Πορι που καλο ειναι να φας γερο πρωιο και να πας με τα ποδια γιατι στη μεση της διαδρομης υπαρχει η λεγομενη πισινα με ιδιωτικη παραλια και το γαλα στο Κατω κουφονησι. Απο ταβερνες θελει προσοχη για τσεκουρωνουν-εγω πηγα συστημενος σε remezzo πολυ καλη κουζινα -διλα στο κυμα και συμπαθητικες τιμες,σε μια ταβερνα μεταξυ πολης και Ιταλιδας που εχει κατσικι απο την κερο απιστευτο αλλα και αλλα πανφθηνα και βεβαια η απιστευτη φθηνια βρισκεται στην ταβερνα του κατω Κουφουνησιου. Αστακομακαροαδα,κακαβια για 2 ατομα 20 ευρω ολα φρεσκοτατα-η περιοχη εκει ειναι σαν να σταματησε ο χρονος το 1960. Μπορει κανεις να παει και Σχοινουσα μονοημερη -μιλαμε για πολυ ησυχία και μεγαλυτερη φθηνια αλλα ποτε τον Αυγουστο.