• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κουσάντασι βίντεο

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
κουσάντασι!!
τι μου θυμησες τώρα.
ο πρώτος μου σταθμός με την μοτοσυκλέτα μου με το πλοιο αριάδνη.απο αθηνα κατευθειαν κουσάντασι και μετα ο γυρος της τουρκιας εν ετει 1988!!!
ειχα φαει στην παραλια τα καλυτερα καλαμπόκια,ημουν μεθυσμένη με την εμπειρια του πρωτου μου ταξιδιου -το φαγα με το κουτάλι τοτε ήταν ακομα παρθένο
απο τις καλυτερες πρώτες μου αναμνήσεις -ευχαριστώ.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
renata said:
κουσάντασι!!
τι μου θυμησες τώρα.
ο πρώτος μου σταθμός με την μοτοσυκλέτα μου με το πλοιο αριάδνη.απο αθηνα κατευθειαν κουσάντασι και μετα ο γυρος της τουρκιας εν ετει 1988!!!
.
Με το Azur...

tapatalk_1346078638908.jpg

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εχω φωτογραφία στην προβλήτα αυτη..τι συγκινηση θεε μου νομιζα οτι ειχα παει στην άκρη του κοσμου!!--αντε παω να κλάψω.
οσο και αν σας φαινεται παράξενο ηταν το καλυτερο ταξιδι της ζωης μου μεχρι τώρα το πιο δυνατο και μαλον δεν θα υπάρξει ξανα ποτε!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Renata τo 1988? Με μηχανη στην Τουρκια για πρωτο ταξιδι? Ησουν πολυ ατιθασο νιατο ε? :bleh: Οχι δε μου φαινεται παραξενο που το αναπολεις. Ολοι μας εχουμε δυνατες αναμνησεις απο κεινη την πρωτη φορα που πηγαμε εξω.

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
πάντως και στο αιβαλι πολλοι λενε οτι αξιζει μονο για μονοημερη και τπτ παραπανω, αλλα εγω φετος που τολμησα να κατσω παραπανω, καταλαβα πολλα για τον εκει τροπο ζωης. Και πισω απο το καρατουρισταριο , υπηρχε το αυθεντικο.

Μου αρεσε το video, λεω να το τολμησω μαζι με pamukkale

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills