• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κουσάντασι βίντεο

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Φρέσκο βιντεάκι από Κουσάντασι με βολτούλα στην αγορά , στο λιμάνι και κούρσα με μίνι βανάκι. Παραλίγο να ξεχάσω την παραλία (φυσικά) Ladies Beach! Σε όσους δεν αρέσει το βίντεο , κλείστε την οθόνη και λικνιστείτε :haha:

Last edited by a moderator:

phoenix

Member
κ γώ έκανα ένα πέρασμα φέτος από το κουσάντασι! Σου άρεσε? Εγώ το περίμενα λίγο πιο παραδοσιακό αλλά μου θύμισε πολύ μοναστηράκι φάση.

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Πολύ ωράιο το βιντεάκι σου και μου θυμίζει την περσινή μου βόλτα εκεί σε μονοήμερη από Σάμο. Δεμ μπορώ να πω ότι είναι κάτι το παραδοσιακό αλλά πήρα ένα άρωμα Τουρκίας μιας και δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάω Κωνσταντινούπολη που το θέλω πολύ.

phoenix

Member
Ναι κ γω δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα, αν ξαναπήγαινα θα το έκανα για να κάνω εκδρομές προς τα μέσα (pamukkale κλπ), πήγα όμως Έφεσσο κ ήταν πολύ ωραία! Αλλιώς κ γω θέλω Κωνσταντινούπολη αλλά όλο μου ξεφεύγει...τέσπα!

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Κι εγώ το ίδιο, κάποια στιγμή θα ξεκινήσω από εκεί για να γυρίσω τις προς τα μέσα περιοχές. Και Έφεσσο θέλω να πάω αλλά δεν το έκανα εκείνη τη φορά γιατί δεν ήθελα να είμαι τόσο στο τρέξιμο, περπάτησα μόνο το Kusadasi, το κάστρο του, το παζάρι του και εκεί τριγύρω.. Καλά ήταν για να ξεφύγεις και να πάρεις μία ιδέα απλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα συμφωνήσω μαζί σας παιδιά , δεν ξετρελλάθηκα. Καλό ήταν για μια ολοήμερη απο Σάμο , πιθανον και σαν βάση αν εχεις πολλές μέρες για περαιτερω εξερεύνηση της περιοχής (Pamukkale-Εφεσσο). Αν υπάρξει επόμενη φορά προς την περιοχή , θα το οργανώσω καλύτερα.

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
πολύ ωραίο βιντεάκι go2! εσύ το έφτιαξες? καλά το τραγουδάκι είναι για τρελά λικνίσματα λέμεεε :haha: στο 1:45 μη μου πεις ότι είναι η τραβελστορική μπλούζα (?) :bleh::bleh:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
πολύ ωραίο βιντεάκι go2! εσύ το έφτιαξες? καλά το τραγουδάκι είναι για τρελά λικνίσματα λέμεεε :haha: στο 1:45 μη μου πεις ότι είναι η τραβελστορική μπλούζα (?) :bleh::bleh:
Ναι εγω το εφιαξα :). Δεν είναι το μπλουζάκι , είναι το καπελάκι (έχω όλα τα μπινελίκια travelstories :haha: και τις κούπες με τους φοίνικες που σχεδιάστηκαν ειδικά για μένα :haha: Χαιρομαι που σου άρεσε..

alma

Member
κ γώ έκανα ένα πέρασμα φέτος από το κουσάντασι! Σου άρεσε? Εγώ το περίμενα λίγο πιο παραδοσιακό αλλά μου θύμισε πολύ μοναστηράκι φάση.

Εμένα μου φαίνεται καλύτερο το μοναστηράκι,το Κουσάντασι είναι τίγκα στη μαιμού D&G και στις απομιμήσεις γενικότερα.Συμφωνώ ότι για πάνω από ολοήμερη δεν θα τρελαινόμουν.Για μια βόλτα οκ,αλλά όχι παραπάνω.

Πάντως το τραγούδι που έβαλε η go2dbeach είναι πολύ ξεσηκωτικό.:clap:

phoenix

Member
Εμένα μου φαίνεται καλύτερο το μοναστηράκι,το Κουσάντασι είναι τίγκα στη μαιμού D&G και στις απομιμήσεις γενικότερα.Συμφωνώ ότι για πάνω από ολοήμερη δεν θα τρελαινόμουν.Για μια βόλτα οκ,αλλά όχι παραπάνω.

Πάντως το τραγούδι που έβαλε η go2dbeach είναι πολύ ξεσηκωτικό.:clap:
Άκου το καλύτερο! Στην Έφεσσο υπήρχε επιγραφή "genuine fake watches":haha::haha::haha:

alma

Member
:haha::haha::haha::haha::haha: Ωχ,αν και έχω πάει και Έφεσσο αυτό δεν το είχα δει.Αν και έχω ακούσει για άλλη πόλη(πάλι στα παράλια) που κάποιες παίρνουν "genuine fake"τσάντες στα 700 ευρώ,όταν η αυθεντική σε γνωστό εμπορικό κέντρο κοστίζει 750:roll:.Όσο υπάρχουν κορόιδα,οι γείτονες κοστολογούν ακριβά τις μαιμούδες τους....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα