• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουπόνι από Airfasttickets

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η Airfasttickets προσφέρει κουπόνι διαμονής με κάθε αεροπορικό που κλείνετε.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου, λαμβάνετε έκπτωση 40€ για τη διαμονή σας.

Last edited:

aspa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Το χρησιμοποίησα εγώ και πήρα και την έκπτωση στα ξενοδοχεία. Όταν έκλεισα και τα ξενοδοχεία μου έδωσε έκπτωση στα επόμενα αεροπορικά.

karfitsa

Member
Αυτο που γινεται,μπορει να κρυβει καποιο κινδυνο,αραγε,για κατοχους εισιτηριων;

karfitsa

Member
Κατα,τη γνωμη μου,καλυτερα ειναι να μην κλεισετε εισιτηρια με αυτη την εταιρια......πριν τουλαχιστον ξεκαθαρισει αυτη η κατασταση.

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Εκλεισα χθες ξενοδοχειο με την Airfastticket χρησιμοποιωντας και το κουπονι τους των 40 ευρω ,και το εχω επιβαβαιωσει ήδη και με το ξενοδοχειο με e-mail. Δεν υπηρξε κανενα προβλημα.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Εκλεισα χθες ξενοδοχειο με την Airfastticket χρησιμοποιωντας και το κουπονι τους των 40 ευρω ,και το εχω επιβαβαιωσει ήδη και με το ξενοδοχειο με e-mail. Δεν υπηρξε κανενα προβλημα.
Ησύχασα κάπως τώρα. Έκλεισα κι εγώ ξενοδοχείο με τον ίδιο τρόπο και μόλις σκεφτόμουν να επικοινωνήσω μαζί τους για να σιγουρευτώ.
Λέω κι εγώ, μα τόση γκαντεμιά πια! Μια φορά έκανα χρήση κουπονιού και χάρηκα που εκλεισα σε τόσο καλή τιμή και να μου κάτσει η στραβή;!:icon_evil:

Anonymous_21

New Member
Καλησπέρα, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε κι εγώ, έχω κάνει κρατήσεις αρκετές φορές μέσω airfast και λόγω του άρθρου που διάβασα σήμερα διπλοτσέκαρα την τελευταία μου κράτηση αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα οκ. Ίσως απλά "ενοχλεί" ότι μια νέα ελληνική εταιρεία έχει μπει τόσο δυνατά στο χώρο και ρίχνει τις τιμές, ποιός ξέρει?

fotast

Member
΄Ισως είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.
Στις κρατήσεις ξενοδοχείων πιθανόν τα πράγματα να είναι πιο απλά καθώς στέλνουν τα στοιχεία της κάρτας στο ξενοδοχείο για έγκριση και μετά η εξόφληση γίνεται στο ξενοδοχείο.Δεν έχω κάνει κράτηση με την εταιρεία,όσοι έχουν κάνει έτσι δεν γίνεται;
Στο θέμα των αεροπορικών πως λειτουργεί;Εισπράτουν τα χρήματα και μετά τα αποδίδουν;Για αυτό η ΙΑΤΑ μιλάει για καθεστώς ρίσκου;Και αν έχουν πρόβλημα να αποδώσουν τα χρήματα τι γίνεται;΄Εχει ευθύνες και η ΙΑΤΑ και καλύπτει από κάποιο αποθεματικό τα εισιτήρια;Η χάνονται τα χρήματα και οι κρατήσεις;
Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν για οποιοδήποτε πρακτορείο.
΄Οποιος ξέρει περισσότερα άς μας πεί.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος