Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό το φοβερό σκάκι από πού είναι;Ο δικός μου εδώ έχει κάνει και παρεούλα με κάτι συντρόφια.
View attachment 297018
Αυτό το φοβερό σκάκι από πού είναι;Ο δικός μου εδώ έχει κάνει και παρεούλα με κάτι συντρόφια.
View attachment 297018
Είναι από το Κιργισταν! Μεγάλη λατρεία, δεν ήταν πολύ φτηνό πάντως είναι αγαπημένο σουβενίρ !Αυτό το φοβερό σκάκι από πού είναι;
Ο αρκουδάκος πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι στην Τανζανία (ω ναι ξαναπήγαμε - λεπτομέρειες σύντομα!) οπότε μετά από 3 βδομάδες backpacking, έχοντας μαζέψει όλη τη βρώμα των ΚΤΕΛ της Αφρικανικής χώρας - μη μιλήσω για κορονοϊούς κτλ - έπρεπε και αυτός με την σειρά του να απολαύσει ένα καυτό και αναζωογονητικό μπανάκι!Μιας και η φωτογραφία είναι δική της, να μας πει η @Travelstoryteller παρακαλώ επειγόντως τις συνθήκες γύρω από τις οποίες ο αρκούδος εβρέθη να κάνει σπα στην παραπάνω λεκάνη και να ποζάρει γυμνός για το κοινό του.
Εξαιρετικό. 2,5 εβδομάδες στο Κιργιστάν δεν είδα κάτι αντίστοιχο. Εύγε.Είναι από το Κιργισταν! Μεγάλη λατρεία, δεν ήταν πολύ φτηνό πάντως είναι αγαπημένο σουβενίρ !
Εχω και δεύτερο. Στείλε ινμποξ διεύθυνση να στο στείλω. Τόση προσφορά στο φόρουμ αξίζεις μια επιβράβευση. Το είχα πάρει από το цум της Μπισκέκ, τα εύσημα όμως πάνε στην @underwater όμως γιατί εκείνη είχε την αρχική ιδέα.Εξαιρετικό. 2,5 εβδομάδες στο Κιργιστάν δεν είδα κάτι αντίστοιχο. Εύγε.
Ντρέπομαι. Θα ξαναπάω να αγοράσω.Εχω και δεύτερο. Στείλε ινμποξ διεύθυνση να στο στείλω. Τόση προσφορά στο φόρουμ αξίζεις μια επιβράβευση. Το είχα πάρει από το цум της Μπισκέκ, τα εύσημα όμως πάνε στην @underwater όμως γιατί εκείνη είχε την αρχική ιδέα.