GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Δεν έχω γνώσεις και ούτε κουράγια να διαβάσω... σελίδες εγχειριδίου. Θα αναφέρω την εμπειρία μου. Πήγα στο κοντινό Public πριν 3 χρόνια, συμβουλεύτηκα τον πωλητή, εντυπωσιάστηκα από το σύστημα Talk & Drive, έμαθα ότι πρόκειται για Ελληνική εταιρεία και αγόρασα τον mls 43Α T&D. Πλήρωσα 247Ε.εγω θα αγοραζα το mls γιατι ειναι καθαρα ελληνικη εταιρεια και δινει ψωμι σε πολλους συμπατριωτες μας.
εξυπακουεται οτι θαχεις τη τεχνικη μας υποστηριξη για πολλα πραγματα...
Στο δίμηνο διαλύεται η βάση του!!!!
Τον χρησιμοποίησα, έτσι για δοκιμές στην Αθήνα. Του μιλούσα...αλλά δεν με "καταλάβαινε" πάντα. Ίσως δεν ήξερα τον χειρισμό καλά, δεν με βοήθησε όμως. Ακόμα και με πληκτρολόγηση κάποια ονόματα δεν τα είχε.
Τον παράτησα (δεν μου χρειαζόταν κιόλας), τον χρειάστηκα πέρυσι για Ιταλία. Τους τηλεφωνώ, στείλτε τον μου λένε ...100Ε για Ευρώπη.
Τον πήρα, φέτος, μαζί μου στην Πόλη. Χάρτης γιοκ!!!
Πριν ένα μήνα μου βγάζει μήνυμα: "πρόβλημα με την άδεια σας...."
Τον στέλνω πάλι πάνω, την περασμένη βδομάδα:
Θέλει, λέει επανεγκατάσταση.....25Ε + βάση 16Ε. Τουρκία??? λέω...Θέλουμε +30Ε. Α πούσε του λέω είναι αργό το μηχάνημα... Βάλε +120Ε-130Ε και θα σου στείλουμε καλύτερο.
Άστο λέω ...Πάρε 25+16=41 και με την πρώτη ευκαιρία θα τον πετάξω.
Ξέρω ...είμαι λίγο άσχετος από τέτοια και ίσως δεν έχω υπομονή. Νομίζω όμως ότι είμαι ...ο "μέσος χρήστης-καταναλωτής"
Δεν θα έπρεπε να είναι πιο εύχρηστος???
Δεν είμαι ευχαριστημένος.