silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Βασικά αν πας Βελιγράδι - Βουδαπέστη δεν χρειάζεσαι απολύτως τπτ ----- το πέρνεις ευθεία κ δεν στρίβεις πουθενά !!!
Κοίτα, το δικό μας δανεικό ήταν αλλά είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλα ταξίδια στη Δυτ. Ευρώπη. Αυτό που κατάλαβα εγώ ήταν ότι ανάλογα με τη χώρα που θα πας πρέπει να εγκαταστήσεις τον αντίστοιχο χάρτη (που είναι και το λογικό) αλλά δε νομίζω ότι αλλάζεις κάτι στο βασικό λειτουργικό (εκτός ίσως από κάποιες παραμέτρους/χαρακτηριστικά του, όπως π.χ. τη γλώσσα που σου δίνει οδηγίες - δεν περιμένεις να σου δίνει για Ιρλανδία οδηγίες στα Ελληνικά, άρα αλλάζεις τη βασική γλώσσα στα Αγγλικά - αν και, ούτε κι αυτό νομίζω ότι χρειάζεται). Πάντως, εγώ, τό'χω πει κι αλλού, δεν τά'χω και σε πολύ υπόληψη τα GPS, οπότε μην κρίνεις μόνο από τη δική μου άποψη.Απ ότι είπαν οι ειδικοί περί του θέματος το destinator είναι πολύ καλό για Ελλάδα, αλλά για Ευρώπη πρέπει να το ξεκλειδώσεις και να βάλεις άλλο λειτουργικό -τα κατάλαβα καλά;
για ελλαδα και τα δυο εχουν πολυ καλους χαρτες.
το συγκεκριμενο μοντελο της garmin ειναι παλιο.
για εξωτερικο δεν υπαρχει προβλημα σε κανενα απο τα δυο.
εγω θα αγοραζα το mls γιατι ειναι καθαρα ελληνικη εταιρεια και δινει ψωμι σε πολλους συμπατριωτες μας.
εξυπακουεται οτι θαχεις τη τεχνικη μας υποστηριξη για πολλα πραγματα...
καλο μηχανημα, αλλά τι έχεις να πεις και για το Navigon 70 Plus; Το έχει το πλαίσιο με χάρτες και Ευρώπης -έτσι λέει- και μάλιστα Navteq. Τώρα αν θυμάμαι καλά, γιατί διάβασα πολλά σε λίγο διάστημα, τους θεωρείτε αξιόπιστους.
στρίβεις στο Zemun στο Βελιγράδι αν πας ευθεία πας κροατίαΒασικά αν πας Βελιγράδι - Βουδαπέστη δεν χρειάζεσαι απολύτως τπτ ----- το πέρνεις ευθεία κ δεν στρίβεις πουθενά !!!
αν μιλαμε για ελλαδα ..τι πρεπει εδω να κανουμε ..να γελασουμε η να κλαψουμεtom tom και ηρέμησα από χάρτες