ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Εσυ μανταμ πως πακεταρεις ?Το ισοπεδώσατε το τόπικ.
Εσυ μανταμ πως πακεταρεις ?Το ισοπεδώσατε το τόπικ.
Εκει βαλιουμ θελεις,οχι ντεπον.......Επίσης το παίρνω όταν ξέρω οτι θα ακολουθήσει καυγάς ώστε να μη γίνω χειρότερα
Μωρέ και κόψιμο μ' έχει πιάσει (κι έτρεχα να βρω καβάτζα) και σε άλλη φάση έχω φερθεί και εντελώς ανάρμοστα. Αλλά δεν θέλω να εκτεθώ παραπάνω γιατί αν γίνει καμιά μάζωξη δεν θα χω μούτρα να εμφανιστώ!@emouli Δεν σε έχει πιάσει κόψιμο στη μέση του δρόμου, γι'αυτό μιλάς.
Εγώ παίρνω πάντα παραπάνω βρακιά απ'όσα χρειάζομαι γιατί προτιμώ να κουβαλάω παραπάνω απ'το να τις γυριίσω ανάποδα.Εσυ μανταμ πως πακεταρεις ?
Δηλαδη ? Σε αναλογια με τα ρουχα/μερες ταξιδιου ?Εγώ παίρνω πάντα παραπάνω βρακιά απ'όσα χρειάζομαι γιατί προτιμώ να κουβαλάω παραπάνω απ'το να τις γυριίσω ανάποδα.
Πιο πολλές κυλότες από χάπια;;; Τς τς τς πάει χάλασε ο κόσμος!Εγώ παίρνω πάντα παραπάνω βρακιά απ'όσα χρειάζομαι γιατί προτιμώ να κουβαλάω παραπάνω απ'το να τις γυριίσω ανάποδα.
Α, σου ειπα πως φτασαμε στο Μεξικο χωρις βαλιτσα ε;Μη το λες ... σε φανταζεσαι χωρις βαλιτσα κ με το μπαγιατικο βρακι σε μια χωρα πχ της Κεντρικης Αμερικης , μετα απο 12ωρο ταξιδι ?
Δεν ειστε οι μονοι επαθαν και αλλοι περιπου το ιδιο ..Α, σου ειπα πως φτασαμε στο Μεξικο χωρις βαλιτσα ε;
Ε φυσικά, υπάρχουν φαρμακεία παντού αφού Ευρώπη ταξιδεύω μόνο. Ενώ άμα ξεμείνεις από βρακί που να τρέχεις σε μαγαζιά να πάρεις, θέλουν και πλύσιμο μετά, μεγαλύτερη ταλαιπωρία.Πιο πολλές κυλότες από χάπια;;; Τς τς τς πάει χάλασε ο κόσμος!