mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Εμένα και η Καμάρα δε θα με χαλούσε πάντως...Κι εγώ είχα Κομόρες κλεισμένες τον Ιούλιο. Τώρα, Καμάρες και πολύ είναι.
Εμένα και η Καμάρα δε θα με χαλούσε πάντως...Κι εγώ είχα Κομόρες κλεισμένες τον Ιούλιο. Τώρα, Καμάρες και πολύ είναι.
28 κι από αυτά που έχω χάσει είναι τα πιο εύκολα τύπου Ζανταρ, Φλωρεντία κλπ. Πάντως πολύ κλασικούς προορισμούς δεν τους λες το Κιργιστάν κλπ.
12.
2. Το ένα είναι η Μάλτα. Και το άλλο είναι η Μολδαβία, στην οποία έχω διανύσει με το αυτοκίνητο όλο κι όλο ένα χιλιόμετρο.…πλήρωσα βινιετα όμως γι αυτό το χιλιόμετρο οπότε πιάνεταιΜόλις 1. Με έσωσε η Παραγουάη να μην πατώσω. Από την άλλη πολλές από αυτές π.χ.San Marino θέλω να τις επισκεφτώ-δίπλα είναι κιόλας- κι όλο λέω "έλα μωρέ άλλη φορά, κοντά είναι"... Και την τελευταία φορά Ιταλία πάλι δεν πήγα San Marino ....
5. Και πάλι καλά να λέω....
Ζω για τη μέρα που θα υπάρξει κουίζ που δε θα έχει το υψηλότερο σκορ ο ταβερ.
28 δεν έχεις εσύ;Ζω για τη μέρα που θα υπάρξει κουίζ που δε θα έχει το υψηλότερο σκορ ο ταβερ.
Α ναι έκανα λάθος, μπερδεύτηκα με το άλλο που είχα 12. Θα το βάλω στην υπογραφή μου "Πέρασα τον ταβερ σε ένα κουίζ ".28 δεν έχεις εσύ;