MarieAries
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δυτική Αφρική
Πολύ ωραίο θέμα παιδιά! Πόσες και πόσο συγκλονιστικές στιγμές και εμπειρίες!!
Ας ποστάρω κι εγώ μερικές από τις δικές μου, που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου:
1) το 11ήμερο ορειβατικό ταξίδι στα Ιμαλάϊα του Νεπάλ, μέχρι το Everest base camp. Το πιο δύσκολο, κουραστικό αλλά ταυτόχρονα και το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχω κάνει
2) η διάσχιση της Σαχάρας πάνω στο μεγαλύτερο εμπορικό τρένο του κόσμου στη Μαυριτανία
3) road trip στον συγκλονιστικό βορρά του Πακιστάν
4) ανατολή και ηλιοβασίλεμα σε καταυλισμό νομάδων κάπου στη Μαυριτανική Σαχάρα, όπου έμεινα με οικογένεια για 3 μέρες
5) κολύμπι με ροζ δελφίνια στη λίμνη Tarapoto του Αμαζονίου της Κολομβίας
6) σαφάρι στην Κένυα
7) το ναρκοπέδιο της no man's land, μιας λωρίδας ερήμου μεταξύ Δυτ.Σαχάρας και Μαυριτανίας που δεν ανήκει σε καμία χώρα
8) η Παλμύρα, ένας από τους πιο αγαπημένους μου αρχ.χώρους που είχα όνειρο να επισκεφτώ από μικρό παιδί
9) διανυκτέρευση-φιλοξενία σε σπίτι Ταλιμπάν, στα σύνορα του Αφγανιστάν με Τατζικιστάν
10) κολύμπι στους κοραλλιογενείς υφάλους της Ερυθράς θάλασσας και των Μαλδιβών
11) μπάρμπεκιου στην παραλία, νυχτερινό μπάνιο και διανυκτέρευση σε σκάφος μέσα στη Maya bay της Ταϊλανδης
12) νυχτερινή ανάβαση σε ηφαίστειο του Μπαλί για την ανατολή
13) πεζοπορία στη ζούγκλα του Αμαζονίου της Κολομβίας
14) καλεσμένη σε γαμήλιο πάρτυ στην Κουντούζ του Αφγανιστάν
15) καλεσμένη σε παλάτι στο Choti του Πακιστάν, στην απαγορευμενη περιοχή Dera Ghazi Khan (εκεί που μπήκαμε με τη φίλη μου παράνομα και μας ανακάλυψαν οι μυστικές υπηρεσίες )
Εάν θυμηθώ και κάτι άλλο, θα το συμπληρώσω αργότερα.
Ας ποστάρω κι εγώ μερικές από τις δικές μου, που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου:
1) το 11ήμερο ορειβατικό ταξίδι στα Ιμαλάϊα του Νεπάλ, μέχρι το Everest base camp. Το πιο δύσκολο, κουραστικό αλλά ταυτόχρονα και το πιο συναρπαστικό ταξίδι που έχω κάνει
2) η διάσχιση της Σαχάρας πάνω στο μεγαλύτερο εμπορικό τρένο του κόσμου στη Μαυριτανία
3) road trip στον συγκλονιστικό βορρά του Πακιστάν
4) ανατολή και ηλιοβασίλεμα σε καταυλισμό νομάδων κάπου στη Μαυριτανική Σαχάρα, όπου έμεινα με οικογένεια για 3 μέρες
5) κολύμπι με ροζ δελφίνια στη λίμνη Tarapoto του Αμαζονίου της Κολομβίας
6) σαφάρι στην Κένυα
7) το ναρκοπέδιο της no man's land, μιας λωρίδας ερήμου μεταξύ Δυτ.Σαχάρας και Μαυριτανίας που δεν ανήκει σε καμία χώρα
8) η Παλμύρα, ένας από τους πιο αγαπημένους μου αρχ.χώρους που είχα όνειρο να επισκεφτώ από μικρό παιδί
9) διανυκτέρευση-φιλοξενία σε σπίτι Ταλιμπάν, στα σύνορα του Αφγανιστάν με Τατζικιστάν
10) κολύμπι στους κοραλλιογενείς υφάλους της Ερυθράς θάλασσας και των Μαλδιβών
11) μπάρμπεκιου στην παραλία, νυχτερινό μπάνιο και διανυκτέρευση σε σκάφος μέσα στη Maya bay της Ταϊλανδης
12) νυχτερινή ανάβαση σε ηφαίστειο του Μπαλί για την ανατολή
13) πεζοπορία στη ζούγκλα του Αμαζονίου της Κολομβίας
14) καλεσμένη σε γαμήλιο πάρτυ στην Κουντούζ του Αφγανιστάν
15) καλεσμένη σε παλάτι στο Choti του Πακιστάν, στην απαγορευμενη περιοχή Dera Ghazi Khan (εκεί που μπήκαμε με τη φίλη μου παράνομα και μας ανακάλυψαν οι μυστικές υπηρεσίες )
Εάν θυμηθώ και κάτι άλλο, θα το συμπληρώσω αργότερα.
Last edited: