Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ηταν υποχρεωτικες οι μασκες στην Ισπανια σε εξωτερικους χωρους;
Ηταν υποχρεωτικες οι μασκες στην Ισπανια σε εξωτερικους χωρους;
Καλά να περάσετε.Κατ αρχήν να σας πω, σε όσους δεν έχουν φτάσει ως εδώ ότι είναι ονειρικό. Μέχρι το Όσλο από το Μόναχο σε συνέχεια από Αθήνα και με Lufthansa ήταν όλα αυστηρά, τα σχετικά με μάσκες, αποστάσεις κλπ, από την είσοδο μας στο αεροδρόμιο του Όσλο ΌΛΑ χύμα, μάσκες ελάχιστοι, σαν τους Κινεζοιάπωνες που βλέπαμε προ κοβιντ, ούτε αποστάσεις ούτε πιστοποιητικά, τίποτε απολύτως στην Νορβηγία. Αυτά, και συγγνώμη για το συντακτικό μου... είμαι λιώμα μετά από 16 ώρες οδήγηση σε πο Κιάτο, 3 αεροπλανα, και γενικά ταλαιπωρία.
Για ανταπόκριση από Μόναχο συμπλήρωσες κανένα χαρτί )κάτι σαν plf) η καταργήθηκε από 3/3;Κατ αρχήν να σας πω, σε όσους δεν έχουν φτάσει ως εδώ ότι είναι ονειρικό. Μέχρι το Όσλο από το Μόναχο σε συνέχεια από Αθήνα και με Lufthansa ήταν όλα αυστηρά, τα σχετικά με μάσκες, αποστάσεις κλπ, από την είσοδο μας στο αεροδρόμιο του Όσλο ΌΛΑ χύμα, μάσκες ελάχιστοι, σαν τους Κινεζοιάπωνες που βλέπαμε προ κοβιντ, ούτε αποστάσεις ούτε πιστοποιητικά, τίποτε απολύτως στην Νορβηγία. Αυτά, και συγγνώμη για το συντακτικό μου... είμαι λιώμα μετά από 16 ώρες οδήγηση σε πο Κιάτο, 3 αεροπλανα, και γενικά ταλαιπωρία.
Ευχαριστώ....δεν χρειάζεται τίποτε στην Γερμανία ,ούτε σαν τράνζιτ , ούτε σαν παραμονή.
Για ανταπόκριση από Μόναχο συμπλήρωσες κανένα χαρτί )κάτι σαν plf) η καταργήθηκε από 3/3;
Ισχύει ναι.. Πλέον εχουν ενημερωθει και οι υπαλληλοι και δε ζητανε τπτ.. Την πρώτη μέρα οτι μπέρδεμα έγινε, έγινε...Μετά ολα καλά......δεν χρειάζεται τίποτε στην Γερμανία ,ούτε σαν τράνζιτ , ούτε σαν παραμονή.
Ετσι ειναι. Μασκα δεν υπαρχει (οχι οτι υπηρχε και ποτε ιδιαιτερα). Πλεον δεν φορας και στο αεροπλανο σε σκανδιναβικους προορισμους. Φυσικα εντος χωρας εχουν καταργηθει ολα τα μετρα. Ακομα και να εισαι θετικος στον κορονοιο δεν υπαρχει καμια υποχρεωση για καραντινα.Κατ αρχήν να σας πω, σε όσους δεν έχουν φτάσει ως εδώ ότι είναι ονειρικό. Μέχρι το Όσλο από το Μόναχο σε συνέχεια από Αθήνα και με Lufthansa ήταν όλα αυστηρά, τα σχετικά με μάσκες, αποστάσεις κλπ, από την είσοδο μας στο αεροδρόμιο του Όσλο ΌΛΑ χύμα, μάσκες ελάχιστοι, σαν τους Κινεζοιάπωνες που βλέπαμε προ κοβιντ, ούτε αποστάσεις ούτε πιστοποιητικά, τίποτε απολύτως στην Νορβηγία. Αυτά, και συγγνώμη για το συντακτικό μου... είμαι λιώμα μετά από 16 ώρες οδήγηση σε πο Κιάτο, 3 αεροπλανα, και γενικά ταλαιπωρία.