Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Επιτρέπεται μόνο σε χώρες αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Εσύ πως μπορείς και βάζεις φατσουλες κι εγώ δεν μπορώ;
Επιτρέπεται μόνο σε χώρες αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
παράλειψιςΜάλιστα. Για κάτι που γίνεται στην Ελλάδα.
Πάτα πάνω στο γρανάζι.Εσύ πως μπορείς και βάζεις φατσουλες κι εγώ δεν μπορώ;
Ουπς!παράλειψις
Κανένα παζλ, κανένα επιτραπέζιο, ένα πρόσωπαζώαφυτάπράγματα τέλος πάντων;εγω παντως εχω ΠΗΞΕΙ...
οφειλω βεβαια να πω οτι
1. η συζυγος εργαζεται απο το σπιτι...(help desk support κλπ) οποτε ενα 8ωρο ειναι απσχολημενη εκει
2. καθομαι ολη μερα με τα παιδια...αλλα μες το σπιτι...
ποσες φορες πια να ζωγραφιζεις, να παιξεις το ενα, το αλλο το παραλο...να τους διαβασεις κατι, να τους γαργαλησεις καπως....απο ενα σημειο κ μετα στερευω.....δεν εχω τι αλλο...μας σωζει ο κηπος...μου εκοψε κ παρηγειλα ενα φουσκωτο καστρο κ χοροπηδανε σχεδον ολη μερα εκει ωσπου να το βαρεθουνε...μετα???
κατα τα αλλα στην γερμανια εδω νοτια της Στουτγγαρδης δεν υπαρχει ψυχη στον δρομο...νεκρα....που κ που περναει κανενας πεζος βιαστικα αλλα κατα τα αλλα καμια σχεση...δεν ξερω με σουπερ μαρκετ τι παιζει....
Δε ξέρω τι λέτε, εγώ βάζω το κλασικό ":" δίπλα στο κλασικό ")" και παίρνωΠάτα πάνω στο γρανάζι.
Επιτρέπεται μόνο σε χώρες αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τώρα το ειδα το μήνυμα σου.Εκεί που έχεις το βελάκι εμένα δεν πατιετε.Με το γρανάζι μια δουλεύει μια όχι.Το πάμε στα κλασικά άνω κάτω τελεία και παρένθεση.Είτε από εκεί που δείχνει η φωτό είτε από το πληκτρολόγιο του κινητού.
View attachment 302551