Así avanza la vacunación del covid en Catalunya: datos y última hora@panpan: γνωρίζουμε ποσοστό εμβολιασμενων επί του συνολικού πληθυσμού;
@panpan: γνωρίζουμε ποσοστό εμβολιασμενων επί του συνολικού πληθυσμού;
όνειρο η Μέρα των Νεκρών.
Ισχύει για το Περού.Σημερα μαθαμε οτι ανοιξε η Βολιβια με PCR χωρις καραντινα για οσους εχουν πιστοποιητικο εμβολιασμου. Απο οτι μαθαμε αυτο ισχυει απο 29/10. Σκεφτομαστε να αλλαξουμε εισιτηρια και να περασουμε δυο εβδομαδες στη Βολιβια απο Περου
Επισης Περου απο οτι μας ειπαν ( δε το τσεκαρα) πλεον μπαινεις με πιστοποιητικο εμβολιασμου χωρις PCR
Πήρα τηλέφωνο την πρεσβεία της Βολιβίας στο Μεξικό και μου είπαν πως παραμένει η 10ημερη καραντίνα, δεν ξέρω αν είναι ανενημερωτοι ή τρέχει κάτι άλλο.Σημερα μαθαμε οτι ανοιξε η Βολιβια με PCR χωρις καραντινα για οσους εχουν πιστοποιητικο εμβολιασμου. Απο οτι μαθαμε αυτο ισχυει απο 29/10. Σκεφτομαστε να αλλαξουμε εισιτηρια και να περασουμε δυο εβδομαδες στη Βολιβια απο Περου
Επισης Περου απο οτι μας ειπαν ( δε το τσεκαρα) πλεον μπαινεις με πιστοποιητικο εμβολιασμου χωρις PCR
Ενω το εχω βρει σε καποιες πηγες και πρεσβειες δε μπορω να βρω επισημο site της ΒολιβιαςΠήρα τηλέφωνο την πρεσβεία της Βολιβίας στο Μεξικό και μου είπαν πως παραμένει η 10ημερη καραντίνα, δεν ξέρω αν είναι ανενημερωτοι ή τρέχει κάτι άλλο.