Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Στην Αυστραλία τουλάχιστον έχουμε τους/τις πρωθυπουργούς κάθε πολιτείας οι οποίοι είναι όλοι θεούληδες, και αποσυμπιέζουν την ένταση με κάθε ευκαιρία:
Φρανκφούρτη πρέπει να μπήκαμε στην τρίτη εβδομάδα ηλιοφάνειας. Χθες έπιασε και 24 βαθμούς και απο Ελλαδα μου στελνανε φωτο απο τζάκι. Περιεργα πραγματα.Βόλο είχαμε 4 μερες βροχή χιόνια στο Πήλιο και κρύο ..καλοριφερ στο φουλ..σήμερα αερα και λίγο κρυο απο αύριο άνοιξη λένε..
Εμένα μου απέρριψαν το επίδομα,το ίδιο και για την γυναίκα μου.Έτσι έκανα παύση εργασιών και επίσημα θα είμαι τεμπέλης.Οι δύο συγκάτοικοί μου είναι άνεργοι, έχουν κάνει αίτηση για το επίδομα, όμως δεν τους έχει έρθει απάντηση.
Εικάζω ότι θα το κάνουν σε πολύ κόσμο. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που είναι σε πραγματικά κακή οικονομική κατάσταση. Δε γίνεται να συνεχιστεί όλο αυτό έτσι, χωρίς συνέπειες.Εμένα μου απέρριψαν το επίδομα,το ίδιο και για την γυναίκα μου.Έτσι έκανα παύση εργασιών και επίσημα θα είμαι τεμπέλης.
Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της θέματα.Ήδη υπάρχει κόσμος σε αδιέξοδο και υπάρχει θέμα με άνοιγμα μαγαζιών και πλιάτσικου.Ο κόσμος θα κάτσει να πεινάσει;Είμαι πάνω από μήνα χωρίς έσοδα,μόνο έξοδα.Και άντε λες υπομονή θα περάσει.Πόσο;Εικάζω ότι θα το κάνουν σε πολύ κόσμο. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που είναι σε πραγματικά κακή οικονομική κατάσταση. Δε γίνεται να συνεχιστεί όλο αυτό έτσι, χωρίς συνέπειες.
Εδώ είχαμε πει για την δήμαρχο του Sabadell που θα έφτιαχνε πρόχειρο νοσοκομείο.Η δήμαρχος του Sabadell επιθεωρεί το κατάμεστο νοσοκομείο της πόλης της
και στήνει μονάδα σε κλειστό γυμναστήριο.
Όπως βλέπετε είναι τα κρεβάτια γεμάτα ασθενείς και οι αξιωματούχοι κρατάνε τους κανόνες των υποχρεωτικών αποστάσεων. View attachment 306189