• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπη Κρητικης Πιτας 2013!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ΚΟΠΗ ΤΡΑΒΕΛΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Κυριακη 3/2/2013
Ταβερνα
''Κουμανδρος''
Καλυβες Αποκορωνου Χανια
Ωρα 13.30

Ζωηρο ενδιαφερον εκδηλωσαν οι εξης
-Eva kas
-Soudianos +5
-Efi.Chania +1
-LULLU
-rethimno +1
-Argiro +1
-Vito
-beba
-kokolaki
-epp1783+1
-tsok
-myrto

O.k μεγαλωσε η λιστα μας.....προλαβαινετε δεν προλαβαινετε.....μη χασομερατε...;)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ανακοίνωση

Φέτος τα κομμάτια της πίτας θα διανεμηθούν σύμφωνα με τη σειρά των ονομάτων της λίστας.
Μέχρι τώρα η νεολαία το κερδίζει...

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
θες να πεις πως θα τα στείλεις;;;
επειδή δεν θα έρθω, λέω να στείλω τα ξεροτήγανα μπας και μου κόψετε κανένα κομμάτι πίτα...τα θέλετε? αν ναι, πείτε μου πού να τα στείλω...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
επειδή δεν θα έρθω, λέω να στείλω τα ξεροτήγανα μπας και μου κόψετε κανένα κομμάτι πίτα...τα θέλετε? αν ναι, πείτε μου πού να τα στείλω...
ευχαριστούμε αλλά είναι δύσκολη η αποστολή. στην επομένη συνάντηση
ελπίζουμε να μας τα φέρεις εσύ

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δε θα πούμε και όχι... ;)
ευχαριστούμε αλλά είναι δύσκολη η αποστολή. στην επομένη συνάντηση
ελπίζουμε να μας τα φέρεις εσύ
Μη προσβαλεις το κοριτσι.....τα στελνει Ηρακλειο και τα παιρνεις απο το πρακτορειο....εκτος και αν μας κανει εκπληξη.....:clap::clap:
Βρισκω λυσεις αλλα κανεις δεν συγκινηται.....:(

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Μη προσβαλεις το κοριτσι.....τα στελνει Ηρακλειο και τα παιρνεις απο το πρακτορειο....εκτος και αν μας κανει εκπληξη.....:clap::clap:
τσ τσ τσ Ξεχνάς!!!!αύριο λίαν πρωί αναχωρώ. σου τόπα

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
rethimnoula μου, την έκπληξη την σκέφτηκα πριν από εσένα και το έψαξα, αλλά δεν βολεύει για τις καλύβες. Επίσης πρότεινα στον soudiano να του τα στείλω ηράκλειο αλλά είπε πως θα λείπει...:(
Δεν πειράζει παιδιά, μιαν άλλη φορά! Με την πρώτη ευκαιρία σας περιμένω στα όμορφα μέρη μου!:lol:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
rethimnoula μου, την έκπληξη την σκέφτηκα πριν από εσένα και το έψαξα, αλλά δεν βολεύει για τις καλύβες. Επίσης πρότεινα στον soudiano να του τα στείλω ηράκλειο αλλά είπε πως θα λείπει...:(
Δεν πειράζει παιδιά, μιαν άλλη φορά! Με την πρώτη ευκαιρία σας περιμένω στα όμορφα μέρη μου!:lol:
Μαράκι,τη βρήκα εγώ τη λύση.τα στέλνεις εδώ θεσσαλονίκη και ότι περισσεύει το στέλνω εγώ αύριο Κρήτη:haha::haha:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Μαράκι,τη βρήκα εγώ τη λύση.τα στέλνεις εδώ θεσσαλονίκη και ότι περισσεύει το στέλνω εγώ αύριο Κρήτη:haha::haha:
:haha::haha::haha::haha::haha:
καλο καλο!!!!!

λοιπον ας συνοψισουμε....
την Κυριακη στις 1.30 σας περιμενω στο γνωστο μερος,φανταζομαι ολοι ξερετε να ερθετε ε?????:bleh:
και......θα σας προτεινα να μην τρωγατε γλυκο απο σημερα μεχρι την Κυριακη γιατι ποιος θα φαει το προφιτερολ, τα λεμονοπιτακια και την πιτα στο τελος?ζαχαρο θα παθουμε......
αλλο request για γλυκο εχουμε????
προλαβαινω να φτιαξω και κατι ακομα αλλα πειτε το σημερα να παω να ψωνισω!!!!!!

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
:haha::haha::haha::haha::haha:
καλο καλο!!!!!

λοιπον ας συνοψισουμε....
την Κυριακη στις 1.30 σας περιμενω στο γνωστο μερος,φανταζομαι ολοι ξερετε να ερθετε ε?????:bleh:
και......θα σας προτεινα να μην τρωγατε γλυκο απο σημερα μεχρι την Κυριακη γιατι ποιος θα φαει το προφιτερολ, τα λεμονοπιτακια και την πιτα στο τελος?ζαχαρο θα παθουμε......
αλλο request για γλυκο εχουμε????
προλαβαινω να φτιαξω και κατι ακομα αλλα πειτε το σημερα να παω να ψωνισω!!!!!!
Σταμάτα!!!!!!!και μόνο στην ιδέα μου τρέχουν τα σάλια:)
Και' :(γω θέλω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα