mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Τις προτάσεις συνηθίζεται να τις κάνει αυτός που αναλαμβάνει και την πρωτοβουλία για την διοργάνωση. Έτσι δεν γίνεται συνήθως; Αν όμως έχεις να προτείνεις και κάτι άλλο (εκτός από τις πέντε βρύσες και τις πέντε ραχούλες) γιατί δεν το κάνεις; Σε συνεννόηση με την topic starter θα μπορούσε να μπει και στην ψηφοφορία.Προς το παρόν
Συνεχίζεται η διαδικασία; Πότε ξεκίνησε;
οι προτάσεις είναι οι εξής:
Ποιοί τις υπέβαλαν και πού;
- Ορεινή εξόρμιση στον Χολομώντα, στο Ταξιάρχη, στο κτήμα "Ελατόδασος"
- Παραθαλάσσια Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι
Εδώ ή στο facebook;
Μπορώ να προτείνω κι εγώ;
Όπως και νά'χει, όμως, επειδή:
- Θεσσαλονίκη (απορώ πώς δεν μπήκε καν σαν θέμα επιλογής)
- (μια και παίρνουμε τα βουνά): Πέντε Βρύσες
- Πέντε Πηγάδια
- Πέντε Στενά
- (Χειμερινοί κολυμβητές πάνε και στις λίμνες, π.χ.) Κερκίνη ή
- Δοϊράνη ή
- Πρέσπες
- κλπ. κλπ. κλπ.
Δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ (στα συγκεκριμένα μέρη που προτάθηκαν).
- Ο σωφέρ μου μ' εγκατέλειψε επειδή τον είχα απλήρωτο 6 μήνες
- Τη λιμουζίνα μου την κατέσχεσε η οικονόμος που δεν την είχα πληρώσει 12 μήνες
- Είναι πολύ δύσκολο - την σήμερον ημέρα - να βρεις σωφέρ με τη δική του λιμουζίνα (σπανίζουν και υπάρχει μεγάλη ζήτηση)
(Για να "σοβαρευτούμε") Sorry Ivana, προσωπική γνώμη εκφράζω, αλλά χλωμό το βλέπω να έχει συμμετοχές - ειδικά από πιο μακριά - και επιτυχία η εκδήλωση. Για να ξεσηκωθεί ο άλλος και νά'ρθει μέχρι την Καψόχωρα ή τον Ταξιάρχη, θα πρέπει νά'χει κι άλλα πολλά να κάνει εκτός από το "κοπή τη πίτα" και μια εξασφαλισμένη διαμονή για ένα βράδυ. Για να καταλάβεις τι εννοώ, ρώτα ή ψάξε στα θέματα του φόρουμ για να μάθεις τι έγινε στο Ελατοχώρι ή στην Πορταριά με τα γενέθλια του travelstories και την κοπή της πίτας του 2011 (τότε δεν ήσουν μέλος).
Σε κάθε περίπτωση, καλή χρονιά και καλές δουλειές σε σένα και στους συνεργάτες σου.
Έτσι κι αλλιώς οι αποστάσεις είναι τέτοιες που βολεύουν και για ημερήσια (από Θεσσαλονίκη βασικά αλλά και από βόρεια Ελλάδα γενικότερα). Δεν είναι απαραίτητο να κανονιστεί και διαμονή.
Όσο για τον σοφέρ με την λιμουζίνα μην σκας. Θα βάλω τον Αφέντη να σου κανονίσει λιμουζίνα extra special για εκείνη τη μέρα