katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Γενικά 28/2 δεν είναι η καλύτερη επιλογή λόγω του τριήμερου της Κ. Δευτέρας. Όχι μόνο εσύ αλλά και πολλά μέλη θα λείπουν.
Ε πρόθεση υπάρχει πάντως, οπότε...Προσωπικά δεν έχω κανονίσει κάποιο ταξίδι κλπ για εκείνες τις ημερομηνίες, αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για δύο μήνες μετά και υπάρχει και μια (δικαιολογημένη) παράκληση για δέσμευση, δε θα μπορέσω να δηλώσω, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρευρεθώ αν εν τέλει λάβει χώρα η συνάντηση.
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα(μικρή) να είμαι τον Μάρτιο για καναδυό μέρες Αθήνα.Βάζω λοιπόν σε ψηφοφορία τις ημερομηνίες του Μαρτίου,
Αν γινει Κυριακη, ακομη και νωρις, ερχομαι κι εγω.Δε υπάρχει άλλη εναλλακτική; Πολύ καλό το μυρτιλο αλλά αν υπάρχει άλλος χώρος είναι προτιμότερο να γίνει η συνάντηση Φεβρουάριο.
Στη συνάντηση με τον υπεύθυνο μιλήσατε για το αν υπάρχει διαθέσιμη Κυριακή τον Φεβρουάριο;
Μακάρι να γίνει η συνάντηση και να έρθεις και εσύ.Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα(μικρή) να είμαι τον Μάρτιο για καναδυό μέρες Αθήνα.
Αν το φέρει η τύχη,θα χαρώ να σας συναντήσω.Δεν θα ψηφίσω για να μην δεσμεύσω τα μέλη.
Πιστεύω ότι ήμουν σαφέστατη στο μήνυμά μου. Μπορείτε να προτείνετε ελεύθερα άλλο χώρο. Έχω ασχοληθεί ήδη περισσότερο από ότι μου επιτρέπει ο περιορισμένος χρόνος μου στην ανεύρεση χώρων, ημερομηνιών κτλ. Λυπάμαι άλλα δεν βρίσκω να προτείνω τίποτα άλλο, ούτε μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο.Δε υπάρχει άλλη εναλλακτική; Πολύ καλό το μυρτιλο αλλά αν υπάρχει άλλος χώρος είναι προτιμότερο να γίνει η συνάντηση Φεβρουάριο.
Στη συνάντηση με τον υπεύθυνο μιλήσατε για το αν υπάρχει διαθέσιμη Κυριακή τον Φεβρουάριο;
Ό,τι βλέπεις υπάρχει.Αν το βαφτίζατε "κοπή αρνιού" και το βάζατε στις 27/3, σας υπογράφω από τώρα ότι θα μπορούσα να παρευρεθώ.